23.5.2016

Kuvahaaste kuusi


6. AAMUOma kuvahaasteeni jatkuu pienen tauon jälkeen. Tässä eräs viimeviikkoinen aamu.

Ja tässä  hotellin ikkunasta avautuva näkymä rauhallisen pikkukaupungin aamusta.

Muutaman aiemman kuvapostauksen tein kotikoneella ajastimen avulla, mikä on ihan ok, mutta kyllästyin sitten matkan aikana ipadin oikutteluun eikä kommentteihin vastaamisesta tullut oikein mitään.
Nyt kotiin palattua on  kädet täynnä töitä, puutarhassa ja pihalla kasvaa kaikki vauhdilla ja tämä melkein helteinen päivä menikin suurelta osin ulkotöissä.  Kesäpaikka on varmaan taas kuin pahempikin viidakko, sinne pitäisi ehtiä pikimmiten.4 kommenttia:

 1. Ehdin jo ihmetellä, että teillä käytetään noita pieniä voipakkauksia, mutta sitten luin tekstin, että olitte hotellissa. Toivottavasti heltet jatkuu myös kesäkuun puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo tällä viikolla muuttuu sää sateiseksi, kesäkuu tosiaan lähestyy! Ehkä tänä vuonna teillä on kuitenkin helle vastassa, toivotaan niin.

   Poista
 2. Jotenkin tuli tuosta aamiaistarjottimesta heti mieleen hotelli. sinä onnellinen; onnellisia ovat ne ihmiset joilla on oma puutarha ja paljon kirjoja! Ihanaa kesän alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta,itsehän tuon myös tiedät, kirjat ja puutarha tuovat onnellisuutta. Sadepilvet uhkaavat lähestyä, nyt puutarhahommiin ennen ensimmäisiä pisaroita. Kylvökalenterin mukaan on hedelmäpäivä, eli tänään herneet, pavut ja kesäkurpitsat maahan! Toivottavasti saatte nauttia kauniista säistä kotiseudullasi!

   Poista