19.5.2016

Ja seuraava kuva

 Kuva päivässä, parhaana jopa kaksi–haaste:

3.  RAKAS HARRASTUSMiten paljon uutta tietoa olenkaan löytänyt suvustani, kiitos SSHY:n  ja muiden tietolähteiden. Isoäidistäni alkanut sukukertomukseni vain laajenee ja laajenee.


Mikä seikkailu onkaan kulkea Hedvigin, Edlan, Annan, Johanin, Erikin ja monien muiden jalanjälkiä ja seurata heidän kohtaloitaan, suruja ja iloja.


Ja sitten jonkinlainen ohjenuora itselleni, se lupaamani lista:


Toki saavat muutkin liittyä mukaan, vaikka tämän nyt itselleni laadinkin.

6 kommenttia:

 1. Sukututkimus on hieno harrastus ja on niin mukava lukea hyviä tarinoita suvuista, myös muista kuin omista. Itse vain luen sukututkimusta, en tee sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä harrastus on tuonut mukanaan sen, että haluaa tietää enemmän ja enemmän menneistä ajoista ja tavoista, onneksi löytyy kirjallisuutta ja onneksi löytyy digi.kansalliskirjasto

   Poista
 2. Onko sullekin tullut joskus palaneet kirkonkirjat vastaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tullut vastaan niitäkin ja se harmittaa. Tuon kuvissa olevan seurakunnan vanhimmat tiedot ovat Päijänteen pohjassa, yhtä harmittavaa siis!

   Poista
 3. Sukututkimus on kiehtovaa. Minulla se vain on ollut nyt jonkin aikaa seisauksissa, lieneekö ajan puutetta tai luovaa taukoa? - Ehkäpä otan jossain vaiheessa tuon sinun haasteesta vaarin, nyt vain on vähän kaikenlaista muuta ajateltavaa; pakkausta sun muuta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kiirettä, ota toki haasteesta vaarin. Muistutan sinua, jos satut unohtamaan.

   Poista