30.11.2015

Ja jälleen

tasan kuukausi edellisestä postauksesta!  Blogiystävät varmaan ilahtuvat nähdessään elonmerkin täältä ja kuulen kuinka turkulaiset ystäväni tervehtivät sikäläisittäin "vieläksääkin elät"! Olin kokonaan unohtanut tämän ystävällisen tervehtimistavan ja nauroin makeasti, kun törmäsin siihen Kotiliedessä Tellervo Koiviston haastattelussa.


Ensimmäinen adventti on jo takana ja joulu lähestyy pikavauhtia, kuten joka vuosi. Koska hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, istahdin tähän keittiön pöydän ääreen miettimään, mistä aloittaisin. Välillä avasin silmäni ja



katseeni harhaili kauniissa lumimaisemissa, talvi se tuli yllättäen käväisemään jo toisen kerran nyt marraskuussa.



Mukillinen kahvia piristi ja otin esille virkkuutyöni. Oma Koppa-kirjasta ja Oma koppa-blogista löytyy ideoita kehiteltäväksi vaikka kuinka paljon ja niinpä jatkoin näiden kukkaympyröiden tekoa. Luulin olevani kekseliäs, kun vein yhden kukkaympyrän keramiikkapajalle painaakseni omatekoisella työllä kuvioita savitöihini, mutta mitä vielä, "pyörähän oli jo keksitty" !  No, ne täysin  omasta päästäni lähteneet ideat ovat yleensäkin harvinaisia, ei se kuitenkaan tekemisen iloa haittaa.




Askel lähempänä joulua: keittiön pöydällä uunituore keramiikkavati kynttilöineen ja kesäinen sini-valkoruutuinen vakstuukki vaihtunut "talvisempaan".