31.8.2015

Kauneuden kaipuutaMikä hieno päivä takana onkaan!


Kelpasi tässä taas kerran istua rauhassa kahvikuppinsa kanssa,


katsella ja kummastella pilviä


ja tarttua välillä puikkoihin ja tulla hyvälle mielelle työn edistymisestä. Kudoin jo valmiiksi tytölle bambupuuvillaisen puseron, mutta kun en ollut siihen tyytyväinen, purin sen ja aloitin uuden. Onneksi löytyi lankaankin sopiva uusi malli [klik]
Kärsivällisyyttä tässä kyllä vaaditaan, koska  niin mielelläni vain jatkaisin Molla Mills-laukun virkkausta, josta jo aikaisemmin kerroin.


Kärsivällisyydestä puheen ollen taitaa tämä Prisman lehtihyllystä käteen osunut kirja olla juuri nyt enemmän kuin tarpeen,lupaahan se rauhoittumista, rentoutumista ja virkistymistä.


Suosittelen tätä jokaiselle, siis myös kaikille itseni kaltaisille epäilijöille!  Nyt jo muutaman kuvan väritettyäni huomaan, että tämä toimii – tästä tosiaan nauttii. Pitipä odottaa kauan, että innostuisin kuvien värittämisestä, lapsena kun piirsin kuvat mieluummin itse ja väritin sitten.
Täällä [klik] todettiin, että värittäminen on kuin nukkuisi päiväunet, kyllä vaan!Värityskuvien rinnalla pysyy Hesarin perjantairistikon täyttäminen minulle tasavertaisena rentoutumiskeinona, tuossa se kyllä näyttää olevan vielä alkutekijöissään. Nautintoa ja mielihyvää tuottaa nähdä sen ruudut täytettyinä, vaikka tulos nyt ei niin kaunis olekaan kuin värityskirjan kuvissa:-).11 kommenttia:

 1. On teilläkin näköjään komea sää. Meillä on ollut turhan kuumaa, mutta en valita, kun aamut ja illat on sitten niin ihania.
  Pitäisköhän munkin hankkia värityskirja, kun niin kehuvat. Onkohan niitä täälläkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista on edelleenkin,siitä pitää nauttia kaikin tavoin ennen syksyn sateita. Googlasin Malbuch fur Erwachsene ja löytyihän niitä paljonkin. Kuinka saan iPadissa saksalaisen yyn ? :o

   Poista
 2. Leerzeichenin (onko se välilyönti suomeksi?) vieressä on "Weltbutton", siitä voi muuttaa kielen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Weltbuttonista mulla tuli vain suomi tai svenska, vaikka asetuksissa on muitakin kieliä valittuina. Hoksasin sitten painaa jonkin aikaa u:ta tai s:ää ja sieltähän ne saksalaiset kirjaimet tulivat. Tsüß!

   Poista
 3. Mieki sain synttärilahjaksi värityskirjan ja olin sellaisen - toki erilaisen eli Edvard Munchin töiden värityskirjan - ostanut itselleni, mutta en ollut ehtinyt aloittaa. Pitää kyllä ostaa paremmin värit mitä sain synttärilahjaksi, sillä niissä ei ole kovin paljon eri värejä. Josko se sitten auttais!? Nuo sinun väritetyt kuvat ovat niin hienoja! Olen myös päättänyt mitä alan kutoa, tai siis neuloa kuten muut sanoisivat. Sopivaa lankaa en ole vielä löytänyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näen vain vihreää, kun pari päivää meni kesäpaikassa ruohonleikkuussa, että olikin ehtinyt kasvaa! Paras ottaa esille tuo värityskirja – saa vähän muitakin värejä päiväänsä.
   Onneksi olkoon näin jälkikäteen:-) Oliko synttärisi hiljattain, kivan lahjan ainakin sait. Joo, kynät ovat tuossa työssä a ja o. Tuollainen taidevärityskirjakin olisi kiva, olen nähnyt niitä ainakin museokaupoissa. Jaa-a mitähän aiot kutoa?

   Poista
 4. Minä varmasti tykkäisin väritellä edelleen, nimittäin lapsena se ainakin oli tosi kivaa. Nuo aikuisten värityskirjat on kyllä kivoja, ihanan pikkutarkkaa puuhaa ja tosi kauniita kuvia. Eilen pysyi meidän pikkutintin kädessä kynä niin, että saatiin ensimmäinen taideteos <3 Siitä se lähtee! Vesivärejä kokeillaan seuraavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisellä sivulla taitaa tuossa olla ne kaikkein pikkutarkimmat kuvat. Vähitellen ne valmistuvat ja mikä ilo niitä on katsella!
   Vai saatte tekin nyt taideteoksia omasta takaa. Täällä meilläkin on hienoja piirustuksia, 3vee toteaa aina nähdessään itse maalaamansa kuvan seinällä, että kyllä on hieno!!

   Poista
 5. Niin kaunis on maa, niin korkea taivas....Nämä sanat tulevat mieleeni katsellessani kuviasi. Oioi...nuo lapsuuden ihanat ajat, kun saatiin värikynät käteen...mutta ristisanoja, niitä tehdään, kun aika vain sallii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kaunis on maa... todellakin! Juuri äsken ihailin toisenlaistakin näkyä, auringonlaskua, joka oli aivan uskomattoman upea. Olettekohan kotiutuneet jo Keski-Euroopan taivaan alle?

   Poista
 6. Täällä ollaan taas. Sää vaihtelee täälläkin, mutta juuri nyt valkoiset pilvet leijailevat sinisellä taivaalla. Luvassa hieno lämmin päivä.

  VastaaPoista