29.1.2015

Tilannekatsaus


OSA 1 – LUMI

 Lunta pellolla


Lunta kaupungin kaduilla


Lunta jäällä


Lunta metsässä


Lunta kuvakirjan kannessa


Lunta ikkunan takana


Ja toisenkin ikkunan 

(Juuri nyt tuolla ulkona sataa vettä. Saa nähdä, miten lumen käy)


OSA 2 – NÄPERTELY


Sain tällaisen lahjapaketin rakkailta lapsiltani. Vielä on harkinnassa, mitä tuosta mustavalkoisesta kankaasta olisi tulossa, ideoita kyllä jo on.Muistikirja ja kynä kuuluvat yhteen, mutta  se kynä on useimmiten  missä milloinkin, kun sitä tarvitsee ja niinpä ompelin kätevän kynänpidikkeen kuminauhasta. Nyt on kynä aina mukana. Idea ei ole tietenkään oma, vaan täältä [KLIK].


9veeltä sain hienon näyttökynän puhelintani varten. Hän oli kuullut, kuinka valitin näppäinten pientä kokoa kirjoittaessani tekstiviestiä tai muuta.  Koska myös tämä kynä on aina väärässä paikassa, ompelin sillekin oman kotelon. Ja jälleen on idea muualta kuin omasta päästäni [KLIK]
Jo kauan olen haaveillut hankkivani tällaisen kaiverrustyökalun terineen ja nyt sen tein.  Aika näyttää, mitä ryhdyn näillä kaivertamaan. Täällä on taiteilija, jonka työt ainakin ovat kovin inspiroivia,   ja jälleen  |KLIK]Jos haluaa mennä sieltä, missä aita on matalin, voi kuvan tietenkin fotoshopata leimauskuvaksi:-)) Mutta missä on silloin luomisen ilo ja oman käden jälki – eivät lähimaillakaan!
8 kommenttia:

 1. Täälllä löytyy ylhäältä vuorilta lunts, mutta laaksossa on aika vihreää. Terveisiä Haflingista, joka on tunnettu mm. hevosistaan.http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Haflinger

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan kuin täällä, todettiin juuri, että täällä meillä on lumi pysynyt, kun taas tuolla alempana "laaksossa" on loskakeli. Terveisiä noille pikku-hevosille.

   Poista
 2. Kunhan tuo ompeluidea jalostuu, niin kerrohan se täälläkin. Nimittäin tiedätkös mitä?! Minä innostuin kuin innostuinkin siitä ompelusta ja nyt en muuta teekään!! Olen ommellut kaikenlaisia vaatteita tytölle ja itselleni, onnistunut ja innostunut! Ihan huikean kivaa hurahtaa näin totaalisesti johonkin.

  Tuosta kuvastasi muistinkin, että mulla on noita kaiverrusteriä. Tosin en ole vuosiin nähnyt, joten lienee turha etsiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan kertoa! Vaikka tunnen olevani kömpelö ompelutöissäni, on innostus aina suuri, kun keksin jonkun idean. Kiva, että sinäkin hurahdit:-)
   Kyllä ne terät esille tulevat, kun odottelet rauhassa 10-20 vuotta. Kokemusta on!

   Poista
 3. Lunta on täälläkin. Siis eilen aamulla luonto oli valkoinen, illalla taas vain märkää kaduilla, tänä aamuna jälleen luonto aivan ihastuttavan valkoinen. Tosin nyt illansuussa aika märkää, mutta lunta on edelleen. Ja nuo käsityvinkit ovat todella kivoja, vaan viime päivät on mennyt metrossa isuessani. Sinne otan yleensä kirjan mukaani. Nyt onneksi jo vähän kevyempää kirjallisuutta väliin. Mukavia talvipäiviä sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikohan sanoa, että täällä tuota lunta on nyt sunnuntaina jo vähän liikaakin, kun on pihakin aurattava ( 20-34 cm). Kaunistahan se on toki. Vai olet ollut menopäällä, kirja on silloin hyvä kaveri.

   Poista
 4. Onpa teillä vain paljon lunta - tai ainakin noissa kuvissa oli. Täällä ei ole kuin pari-kolme senttiä, joten ei pääse hiihtämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden kuvien ottamisen jälkeen sitä lunta tuli tänne rannikolle taas lisää eikä ole sulanut, vaikka tänään oli aurinkoinen päivä ja mittari näytti plussaa, joten tuolla [klik] päästäänkin tänä vuonna järjestämään perinteiset hiihtokilpailut.

   Poista