29.12.2014

On tämä nytvähän harmillista! Ulkona hienot säät ja sisällä pitää olla vuoden ensimmäisen flunssanpoikasen kanssa. Ääni on melkein poissa, joten puhumisesta ei tule mitään, tuntuu ettei myöskään tästä kirjoittamisesta.

Onneksi jouluiset tunnelmat täällä kotona piristävät mieltä..........samoin kaikki nuo joulupukin tuomat herkut. Ei puhettakaan, ettevätkö ne maistuisi flunssaiselle.


Katsokaa noita piparkakkupoikien tekemiä suklaamakeisia! Molemmat olivat niin niin hyviä, sekä nuo turkoosipaperiset, että valkosuklaiset. Taitavat olla oikeita sokerileipureita.Joulupukin tuomat kirjat odottavat minuakin, mutta näin innokas en sentään ollut kirjapaketin saatuani.  Pikkunapero ryhtyi heti paketin auki saatuaan huolellisesti tutustumaan sisältöön, muut lahjat saivat odottaa vuoroaan sen aikaa. 


10 kommenttia:

 1. Makeaa mahan täydeltä. Mitäs kirjoja pukki toi?

  VastaaPoista
 2. Gute Besserung (jäi jostain syystä tuosta pois)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pukki ei tuonut tällä kertaa mitään kaunokirjallista, vaan syksyllä ilmestyneen paikallishistoriallisen teoksen sekä hiukan etukäteen antikvariaatista tilatun v.1939 ilmestyneen mielenkiintoisen kirjan, jossa kerrotaan paljon myös isäni isoisän sisaresta, joka vietti puoli vuosisataa Intiassa lastenkoti- ja kouluasioissa. Niin mielenkiintoista, että en muuta nyt juuri ehdi ajatellakaan:-) Ai jaa, sainhan ilmaisen e-kirjan, P. Suhosen Valkoinen joulu. Ei tullut vielä sitä Århundradets sommar 1913, kun en muistanut vihjata kaverilleni.

   Poista
 3. No voivoi...Kaikki suomalaiset taitavat olla parhaillaan flunssan kourissa. Aina vain tulee lisää tietoja tällaisista. Paranemisia sinulle! Kuumaa juotavaa ja hyvää kirjallisuutta, niin eikähän flunssat karkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää sitä kai kerran vuodessa pienessä flunssassa olla, tai minulla oireilee oikeastaan vain tämä ääni, kuten tapana on. Kummasti se vain vie voimat, kun ei VOI puhua:-) Tuosta edeltä näit, että mielenkiintoista luettavaa onneksi on.

   Poista
  2. Tietenkin pienet flunssat ovat joka vuotinen kiusa, mutta pitääkö niitä välttämättä joulun aikaan sairastaa. Voin kyllä kuvitella miltä sinusta tuntuu kun ei voi puhua. Silloin juuri olisi niin paljon sanottavaa, kun ääni on pois. Toivon kuitenkin, että äänesi on jo tänään löytynyt.

   Poista
  3. Onneksi ei itse joulu mennyt pilalle, joululaulut sai laulettua reippaasti , mutta toista oli sitten heti joulun jälkeen, kun heräsin ja ääni tuli kuin maan alta. Nyt se on taas jo parempi, olin jopa lumitöissä pihalla, kun yöllä oli tullut hiukan.

   Poista
 4. Flunssaisena on vaan niin maailman kurjinta olla, parane pian! Melkoinen herkkupöytä, hyvä että maistuu :) Suloista, että napero noin innoissaan kirjasta. Joulussa parasta olikin lapsen ilo, vaikkei 7kk ikäinen lahjoista vielä ymmärräkään. Rapisutteli kuitenkin innoissaan papereita ja kovin iloisena heilutteli jokaisen sisältöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimille tosiaan ottaa, kun on pakko olla hiljaa ja tämä mun kaverini kiusaa mua siten, että vastaa minulle kuiskaamalla. Voi miten ärsyttävää:-))
   Muistan aina, kuinka lahjapaperit täällä aikoinaan melkein voittivat itse lahjan, voi sitä rapinan tuottavaa iloa!

   Poista
  2. Pilkunviilaaja näki virheen: tuottamaa sen olla pitää!

   Poista