11.12.2014

Juu juu, tiedän kyllä


että jouluvalmistelut voisivat olla vähän toisenlaisia kuin nämä minun touhuni.


Mutta kun tuota Gudrun Sjödenin kangasta on vieläkin jäljellä ja kun autotallin nurkassa oli vanha
tuoli odottamassa parempia päiviä, en voinut vastustaa kiusausta.


Tuoli siis päivänvaloon,  tasohiomakone töihin ja maalipurkki esille! Tuo kangas oli sitten piste iin päälle, oi kun olen tyytyväinen!
Pensselin putsasin maalista sivelemällä saviruukun pintaan väriä. Hyvä kun sen hoksasin – pensselin pesu kävi näin nopeammin. Tästä on hyvä jatkaa muihin jouluisempiin touhuihin ja rientoihin, vaikka
vaaditaan kyllä hyvää mielikuvitusta  päästä oikeaan joulutunnelmaan, kun vettä sataa kaatamalla ja on lämmin "syksysää".


8 kommenttia:

 1. Meiltä löytyis paljon hommia sulle, milloin sulle sopisi? Onko tuo enkelikin itse tehty? Chapeau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita blogiisi kuvat kaikista entisöintiä vaativista tavaroista, niin katsotaan! Mutta kun minussa vain on se vika, että teen näitä luovia puuhasteluja vain silloin, kun inspiraatio iskee ja itsekkäästi vain omiin tarpeisiin tuota intoaa riittää. Joten pensseli käteen vaan siellä Kölnissä!
   Enkelin ostin kerran Wieniistä.

   Poista
 2. Tulipas siitä huikean hyvännäköinen tuoli!! Ja tuohan kuuluu ehdottomasti joulutouhuihin saada kaunistusta kotiin :)

  Taloa kun maalattiin, niin tuli pestyä pensseleitä kerta jos toinenkin. Silloin kyllä pestiin järvessä. Vaan eipäs ole tullut mieleen sutia saviruukkua niillä jämillä, miten aivot voikin välillä olla niin jäässä, pahviin tms. vain olen aina sutinut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännän näköinen, kommentoi 9vee, mitä sitten tarkoittikin:-) Tähän ikään piti päästä, ennen kuin tuon saviruukkuun sutimisen hoksasin.

   Poista
 3. Mutta tuo puuhastelu kyllä kuuluu jouluun sekin. Hieno tuoli siitä tuli ja kovin on jo jouluisen näköistä teillä muutenkin. Jospa näkisit tämän minun huushollini, niin varmaankin pyörtyisit. On Kai siis minunkin jo viisasta alkaa tuumasta tekoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä onni, että et huomannut tuota lakanapinoa ym. takana olevalla pöydällä, siivottavaahan täällä löytyisi, mutta maalaaminen on hauskempaa.

   Poista
 4. Voi miten hieno jakkara! Kävinkin viime viikonloppuna Gudrunin kaupassa Helsingissä. Kyllä noilla sinun taidoilla joulu tulee - ja tuleehan se muutenkin. Tavarat voi siivota jouluksi komeroihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jakkaralla oli tunnearvoa, halusin entisöidä sen ihan jo senkin vuoksi.
   Haha, oletko selvännäkijä? Tulin juuri tyhjentämästä yhtä vaatehuonetta, että saan tungettua sinne tavaraa pois silmistä. Tulipa sinne tilaa!

   Poista