24.12.2014

Jouluinen tervehdys
Joulukyläni sai mieluisan vieraan. Joulupukki ei tullutkaan Korvatunturilta, vaan kaukaa Kölnistä. Ottipa mukaa oman mökkinsä ja peuralaumakin seurasi mukana tänne lumisiin maisemiin, jotka tosin ovat peräisin Berliinistä:-) Kiitos Allu ja Sira!Pian hiljennymme laulamaan Jouluyö, juhlayö.......✩✩ 
 
HYVÄÄ JOULUA! 
6 kommenttia:

 1. Muistelinkin, että sulla oli jo jotain "malmivuorten" joulukoristeita. Hyvät joulut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun sain "lisäosia" tuohon kylääni, joka on kouluajoista lähtien kuulunut jouluihini. Voitin sen arvonnassa Goethe-instituutin kielikerhossa ja taisin sääliä muita kerholaisia kun annoin heillekin muutaman kuoropojan tai mökin. Alemman laulajan toi tyttö kerran Saksan-reissultaan. Mukavia joulupäiviä edelleen!

   Poista
 2. Kaunis joulukylä sinulla on. Berliinikin sai mukavan sydämen muumien tuikkeessa. Kiitosmieli valtaa mielen! Joulun iloa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Muutamat puut alkavat olla jo melkein oksattomia, pitäisikö kokeilla, jos vaikka onnistuisi vuolemaan terävällä puukolla samanlaiset. Tuskin, niin taitavasti ne on tehty.
   Annetaan postille arvosanaksi 10+, kun kuljetti sydämen ehjänä perille:-)
   Nyt oni kiireiden jälkeen hyvää aikaa syventyä lahjakirjoihin, leppoisia joulupäiviä teille sinne Berliiniin.

   Poista
 3. Suloinen joulukylä sinulla! Onko taustalla lautasliinoja? Minä mietin pääni puhki mihin ja millaisen teen, kunnes välähti; tuohon antiikkivitriiniin. Tavarat sieltä joutui evakkoon joulun ajaksi ja sinne syntyi meidän joulumaa pukkeineen, tonttuineen, enkeleineen ja jouluvaloineen. Seimiä kaipailisin sinne vielä, jospa se joskus löytyy, ei ottanut silmiin tänä(kään) vuonna kaupoissa.

  Joulu meni jo, joten toivottelen leppoisaa viikonloppua! Ulkoillaan kirpakkaassa pakkaskelissä :) Minä pääsin tänään hiihtämään ekan kerran. Oli aivan mahtava aurinkoinen keli, kuten varmaan sielläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taustalla on todellakin lautasliinoja, berliiniläisiä lumimaisemia:-) Meidän jouluseimemme on tämän näköinen , toivottavasti löydät omasi ensi jouluksi.
   Kyllä olikin aivan satumaiset maisemat tänään. Reipasta viikonloppua talvisissa keleissä!

   Poista