24.4.2014

Työtä ja huviaHieno aurinkoinen kevätpäivä houkutteli ulos, joten lapio ja talikko vain esille ja hommiin,
mutta ensin pieni pysähdys kukkapenkin luona – mitä muuta voi tehdä kuin huokailla ihastuksesta nuo kauniit sinivuokot nähdessään.


 

*********************Pääsiäisen aikoihin kävimme ihailemassa iloista kuvataidetta
 

 

 ja  lauloimme Lego-fanille "Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan...", tai oliko se "Ja må han leva, ja må han leva...."Samalla  vierailulla saimme nauttia tällaisestakin silmänruoasta. Maittavaa oli.
Pääsiäisen jälkeen tuli iloinen yllätys. Nam!Tämä ei ollut yllätys, vaan hartaasti odotettu inspiraation tuoja, Oma koppa [klik]13 kommenttia:

 1. Taidi olla kahvitauolla äitini tekemää piimäpiirakkaa tarjolla. Terveisiä Freiburgista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piimäpiirakkaa en valitettavasti ole koskaan maistanut, sitä kun ei näillä seuduilla tehty, mutta sattumalta meillä kahvipöydän vieras kertoi mummonsa tekemästä piimäpiirakassa, jota hän lapsena oli saanut. Eipä kai tuo sitruuna-rusina-rahkapirakka paljoakaan siitä poikkea.
   Iloista mieltä patikkaretkeläisille!

   Poista
 2. Ai kun ihana kahvipullo! Ja tuo ruokalautanen toi veden kielelle ja inspiraation tämän päivän ruoka-ateriaan. Kevättyöt puutarhassa odottavat meitä siellä kaukana....Ei nyt juuri ehditä vielä sinne.
  Työniloa ja lepoa siinä välissä!☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumijutut ovat kaikki vaan niin ihania♡ Vahinko, kun tuossa kuvassa jäi piiloon herkullinen itse leivottu siemennäkkäri. Sitä aion tehdä minäkin pikapuoliin.
   Lepäämisen taidon osaan kyllä hyvin, mutta kun alan työnteon, en malta lopettaa.☺

   Poista
 3. Oi miten kauniisti laitettu tarjolle kalaa ja salaattia. Varmaan jo kovaa vauhtia väkerrät uuden kirjan innoittamana, vilauta sitten meillekin valmiita tuotoksia. Täälläkin on tehty keväisiä puutarhatöitä ja aurinko on hellinyt äitiyslomalaista. Ihanaa aikaa kevät ja kaikki tämä muu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki vaivat jäi leikkuupöydälle. Toisen käden leikkaus ei vaan onnistunut ja parantunut ihan yhtä hyvin kuin ensimmäisen ja se vähän muistuttelee pienellä kivulla itsestään vielä. Mutta kyllä näiden käsien kanssa elämä on jo yhtä juhlaa! Ja mikä tärkeintä, kyllä näillä tulokkaan saa hoidettua :)

   Poista
  2. Kyllä tuo esillepano on aina puoli ruokaa! Kirja tuli eilen, joten olen vain selaillut sitä nautiskellen. Kelpaa sinun nyt nauttia kauniista keväästä ja kerätä voimiakin. Kuulostaa siltä, että olet jo ihan kuntoutunut käsivaivoistasi, kun olet tehnyt puutarhatöitäkin.

   Sotkin näköjään vastauksieni kanssa, mutta asiaan: kiva, että pystyt hoitamaan vauvelia tervein käsin:-)

   Poista
 4. Kevät on ihanaa aikaa, täälläkin kukkivat vaikka mitkä, mutta valitettavasti en ole ehtinyt puutarhassa ahertaa, kun piti ensin tuo taloyhtiön aita kraapata ja maalata. Siitä en tykänny yhtään. Jos vaikka vappuna ehtisin vähän aloittaa kevättöitä, mutta vielä en taimia istuta vihanneslaatikkoon.

  Mukavaa vappuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tykkää minäkään tuollaisista pakollisista kunnostustöistä, niitähän kyllä riittää! Mutta miten mielellään sitä sitten tyytyväisenä ihailee aikaansaannostaan.
   Aurinkoista vappuviikkoa!

   Poista
 5. Kiva blogi ja toi banneri on tosi kiva :)

  Moii, sori ny ku tällee mainostan mut olis kiva jos kattoisit mun blogin :) ; http://saltzulifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät. Tuo sun nimesi on hauska:-)

   Poista
 6. Hei! Heitän sinulle 11-kysymystä haasteen, jos haluat osallistua, käy katsomassa osoitteessa http://punainenmatto.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun heitit kysymyksillä:-) Mutta kuten huomaat, olen niin laiska vastailemaan. Pitäisi kai ryhdistäytyä.

   Poista