17.4.2014

No mitä nyt on tullut tehtyä?


Jonkin verran puutarhatöitä  ainakin.


Saa nähdä, mitä vanhin omenapuumme piti siitä, kun karsin sen oksia aika reippaalla kädellä. Kauniisti oksat kukkivat sisällä maljakossa, toivottavasti aikanaan ulkona puutarhassakin.

Kun näin nämä "Blonde"-ranteenlämmittimet/kämmekkäät, tai mikä nyt on oikea nimitys, norjalaisessa med pinner-blogissa, innostuin heti kutomaan sellaiset tytölle, hän kun aina valittaa kylmiä käsiään.  Lankana käytin Kiertin hamppulankaa.Näyttää siltä, että joka vuosi on keksittävä uusi tapa tehdä pääsiäismunia. Aikaisemmin olen tehnyt huovutettuja tai paperipäällysteisiä [klik], mutta tämän vuoden pääsiäismunaidea tuli sattumalta, kun näin lehdessä nämä kaksi ohjetta Arnen ja Carloksen Pääsiäiskoristeet-kirjasta ja taas KLIK.
11 kommenttia:

 1. Kylläpäs oletkin taas keksinyt...kauniit rannekkeet ja uusia pääsiäismunia. Omenapuut kyllä tykkäävät karsimisesta, jos ei vaan tee niinkuin meidän mies, leikkas syksyllä niin ronskisti, että puu tarvitsi usean vuoden toipuakseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Sormet olivat liian nopeat, piti vielä kirjoittaa: HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ1

   Poista
  2. Hyvää Pääsiäistä! Pidin itsekin noista rannekkeista, taidan tehdä toisetkin. Puu oli pakko leikata aika reippaasti, kun oksat olivat niin levällään, että niitä on pitänyt tukea ja sitoa ja vaikka mitä.

   Poista
 2. Kyllä sä keksit kaikkea hienoa ja vielä EHDIT, chapeau!!! Minä etsin esille laatikon pääsiäiskoristeita, kun poikkeuksellisesti ollaan kerrankin kotona. Hyviä pyhiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät pyhät Kölniinkin! Teen käsitöitä aina vasta illalla samalla kun katselen Yle Areenasta ja muualta netin kautta tv-ohjelmia. Toisenlaiset frendit, Master chef of Finland, The Voice of Finland ym. ovat avustaneet minua näissä töissäni:-)

   Poista
 3. Sievät ranteenlämmittimet ja iloiset pääsiäiskoristeet. Olet kyllä kovin aikaansaava, itse ajattelen tekeväni enemmän kuin lopulta toteutan. Iloista ja aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloiset pääsiäisterveiset sinullekin. Kuten tuossa Allulle vastasin, on minulla "pakkomielteenä" tehdä käsitöitä, jos haluan katsoa tv:tä. Valitettavasti netin kautta löytää niin monia kivoja ideoita, että niiden toteuttaminen jää kyllä minimiin. Ja jos Pinterestiin eksyy, niin sehän on siten menoa, mikä ideapankki!

   Poista
 4. Kyllä sinulla on taas niin kauniita käsitöitä! Ei lainkaan huono pakkomielle.

  Mitähän palloja nämä norjalaiset kaverit keksivät seuraavaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Norjalaiset kaverit siirtyivät näin kesän kynnyksellä puutarhahommiin Knit-and-Crochet Garden by Arne and Carlos kuten täällä nähdään

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Miten mukavaa saada myönteistä palautetta. Kiitos.
   Pitää käydä katsomassa, mitä sinun blogistasi löytyy.

   Poista