8.12.2013

No löytyykö

täältä kilttejä lapsia?


Katsotaanpa mitä tuolla  näkyy. Pianhan tästä jo lähdetäänkin matkaan!
Hmm!

Ahkeria lapsia ainakin löytyy.


 
Samoin pieniä taiteilijoita.

Näppäräsormisistakaan ei ole puutetta
ja löytyyhän täältä taitava soittoniekkakin,

sekä kauniisti laulava Lucia-näytelmän tähtipoika.


Toivotaan, että joulupukki näkee nyt nämä. En laittanut mukaan känkkäränkkä-kuvia, tai eihän niitä täältä isovanhempien luota löydykään:-)
Tämänpäiväiset lumiset maisemat on aivan pakko ikuistaa tänne muistoksi,


sillä ensi viikoksi on luvassa taas lämpöasteita, mikä nyt näin joulun alla on aivan turhaa.10 kommenttia:

 1. Oi miten kaunista tuo lumi, mutta ei taideta löytää sitä keskiviikkona Helsingistä. Ai teillä on oikein viulisti perheessä, viulu ja sello on mielestäni hienoja instrumenttejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä usko, että sieltä lunta löytyy. Pianoa, poikkihuilua, saksofonia ja jopa vetopasuunaa ovat meidän lapset soittaneet, olen iloinen kun viulukin tuli mukaan. Perinteitä on,isoisäni ja hänen isänsä kun olivat viulunsoittajia.
   Hyvissä käsissä on sinunkin sellosi.

   Poista
 2. Tuollainen luumuotti pitääkin ostaa, piparit kun on vielä leipomatta. Saapahan tuo Karvakaveri sitten ihan omat piparit. Kannustus-aplodit viulistille, hieno taito oppia hienolla soittimella.

  Upeita talvisia maisemia. Eilen tosin olisin toivonut hiukan lauhempaa ilmaa, kun olin yksin kotona ja lähdin viemään linnuille ruokaa. Jäin nimittäin lukkojen taakse kymmenen asteen pakkaseen pelkkä mekko päällä, hiukset märkinä, kesäkengissä, ilman puhelinta. Mies tulossa kotiin 10 tunnin kuluttua, eikä vara-avainta missään. Oli keinot vähissä. Menin sitten tien varteen odottamaan ohiajavia autoja ja viittilöin siinä... Sainkin sitten apua ystävälliseltä pariskunnalta, jonka mies kiipesi vinttiin ja tiputtautui pienen luukun kautta keittiöön. Itse kun en voinut sitäkään leikkauksen ja raskauden vuoksi tehdä. Onneksi ihmiset välittävät ja auttavat, vaikka välillä tuntuu, että sellainen on tästä maailmasta kadonnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva, kun 8vee on innostunut viulun soittamisesta.
   Voi kauhistus, tuota olen aina pelännyt, siis ulos jäämistä pakkaseen ja lumeen. Minullahan on sama tapa juosta ulkona melkein paljain jaloin lyhtyjä sytyttelemässä yms. Kuinka usein ollaankaan sanottu, että pitäisi laittaa vara-avain jonnekin, mutta ei vain olla sitä toteutettu. Ehkä piilotan sen nyt kynnysmaton alle;-))

   Poista
 3. No jos ei joulupukki noita lapsia muista, niin ei sitten ketään....Niin hienoja pipareita ja pikku taiteilijoita sekä musikantteja siellä on, että varmaan tonttusetkin ovat sen huomanneet. Nuo ihanat lumimaiset kuuluvat jouluun. Täällä sataa vettä, vettä, vettä...koko päiväksi on luvattu vettä.
  Hyvää adventtiaikaa sinne joulumaisemiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äsken juuri autoin hiukan joulupukkia "kertomalla" hänelle noiden pienten lahjatoivomuksista. Se kun käy niin kätevästi näin netinkin kautta.
   Ainakin tänään ovat nuo joulumaisemat tallella, toivotaan, että pysyvätkin. Valaisevat muuten pimeitä ja lyhyitä päiviä. Kynttilät valaiskoon teidän sateista joulukuista päiväänne.

   Poista
 4. Parasta joulussa onkin tuollainen puuhastelu yhdessä, eikä suorituspakko, lopputuloksellakaan ei niin väliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mikä sen mukavampaa kuin nähdä kuinka innoissaan ja onnellisia lapset ovat yhdessä touhuamisesta. Ja totta on tuo – eipäs olla turhan kriittisiä töittemme suhteen me aikuisetkaan.

   Poista
 5. Olen jo aiemmin kommentoinut, mutta jostain syystä ei näy. On ollut jotain kommunikaatio-ongelmia bloggerin ja firefoxin kanssa!

  Joulupukki kertoi minulle tulevansa näiden kavereiden luona käymään, mutta ei kertonut mitä hänellä on tuomisina. Toivottavasti saatte lumisen joulun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka minä muka näin, että olit jo kommentoinut, mutta eipä tuolla nimeäsi näkynytkään.
   Lumista joulua ei valitettavasti luvata, tänäänkin oli melkein kuin varhaissyksyinen aurinkoinen lämmin päivä.
   Pitää kertoa noille kavereille, että olet jutellut joulupukin kanssa!

   Poista