23.12.2013

Joulu jo ihan nurkan takanaTuli kuin tulikin leivottua 1800-luvun herkkuja, eli sokurileivoksia, kuten suunnittelin. Tämän vuoden piparit ovat pallokuvioisia, eivät raitaisia tai ruutuisia, kuten aikaisemmin [klik]. Mitähän keksisi ensi vuonna?RAUHALLISTA JOULUA ♡


8 kommenttia:

 1. Luulin, että pelaatte dominoa :D
  Kiva liina, varmaan Marimekkoa. Näin Sjödenin kaupassa kauniin punaisen liinan, mutta jäi ostamatta kun mietin mittoja ja sitten unohtui enkä taida huomenna enää ehtiä sinne, kun pitää lomittaa PVÄ:tä ja talutella imuria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei dominoa vaan afrikan tähteä näyttivät pikkupojat ja mr Clarissa pelaavan, siltä ainakin kuulosti. "Dominopiparit" maistuivat siinä pelin lomassa.
   Sjödenillä on niin ihania kankaita, minäkin katselin niitä moneen kertaan. Tuo liina on Finlaysonin klassikko uutena painoksena.

   Poista
 2. Joulu on nurkan takana ja nyt voisin laulaa, että on äiti/mummi laittanut kystä kyllä...
  Oikein hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta on – meillä tuoksuu jouluiselta.
   Sinulle myös lämmintä joulumieltä.

   Poista
 3. Oi, niitä sokurileivoksia ja vielä kauniisti peltipurkissa pitsipaperin kera. Miltä maistuvat? Minäkin katsoin ensin, että dominopipareita. Siinä olisikin ideaa joskus toteutettavaksi.

  Kaunis seinäkuusi taideteos. Mitä siinä roikkuu käpyjen lisäksi, pihlajanmarjoja?

  Rauhallista Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mantelirouhe antoi hyvän maun sokurileivoksille. Tein varmuuden vuoksi vain puoli annosta, mikä oli hyvä, sillä kauliminen oli hiukan työlästä, jauhoja kannatti käyttää, muuten tarttui. Teen kyllä toistekin.
   Tuo seinäkuusi oli 8veen koulun seinällä, kun olimme Lucia-juhlassa. Otin kuvan nopeasti ohi mennessäni, mutta pihlajan- tai ruusunmarjoilta nuo näyttävät.
   Lämmintä joulumieltä myös sinulle.

   Poista
 4. Luulin sinun tekeneen tuon seinäkuusen. Kiva idea muuten. Kuvistasi tuoksui jo joulu. Jouluherkut on tehty meilläkin ja kuusi pystyssä. Ja sokurileivokset tulevat pöytäämme taas ensi vuonna, eikö niin? Tunnelmallista joulua teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on koti aivan valmis joulunviettoa varten, joulurauha kuunneltu ja katseltu Turusta. Sokurileivoksia leivotaan ensi vuonnakin:-)
   Rauhaisaa ja lämmintä jouluviettoa teille sinne Berliiniin.

   Poista