20.10.2013

Oikullinen lokakuu

joka ei näytä tietävän, mikä sää sille parhaiten sopisi. Lähdimme jälleen muutamaksi päiväksi nauttimaan luonnonrauhasta ja yksinkertaisesta elämästä mökillemme.

Ensimmäinen päivä oli tällainen.

 Toinen päivä näytti tällaiselta,


 joten puuhella oli nyt ahkerassa käytössä. Ei ainakaan paleltu, vaikka ei tuo lumi oikein suunnitelmiimme sopinut.


No ei hätää, kolmantena ja neljäntenä päivänä näytti taas jo tällaiselta. 


Musiikillinen säätiedotus löytyy tästä linkistä, siellä on valinnanvaraa  oikulliselle lokakuullekin, joka näköjään voi olla aurinkoinen, luminen, myrskyinen, pakkastakin voi olla, joskus se on pilvinen, sateinen, sumuinen tai tuulinen eikä ihme, jos vielä jonakin päivänä ukkonenkin jyrisisi.

8 kommenttia:

 1. No ei ainakaan ole mikään pitkäveteinen säänpuolesta. Kokonaisen vuoden saitte silmienne eteen parissa päivässä. Hyvä että sisällä kuitenkin oli lämmintä. Meilläkin sää on vaihdellut, mutta toiseen suuntaan. Eilen oli +19 astetta ja tänäänkin on tulossa lämmintä. Eteläinen lämmin tuuli käy. Eilen otin jopa Kneip-kylvyn puistossa jalkoihin. Joten ei voi valittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se lämmin tuuli on nyt tulossa tänne, ei tosin noihin asteisiin päästä, mutta pääsimme kuitenkin eroon pohjoistuulesta.

   Poista
 2. Kiva linkki, tamperelaiset osaa. :D Voi jukra tuota lunta, se saisi tulla joulukuussa, oikein paljon vaikkapa 10.12. ja sitten 11.12. saisi olla oikein valkoinen maa. Voisitko järjestää asian? Vai oletko ajatellut, että silloin saisi taas sataa vettä tai räntää?
  On se sää meilläkin ihmeellinen, laitoin äsken pyöräillessa ihan ohuen villatakin päälle, mutta se piti riisua ja huomiseksi on täällä luvattu sage und schreibe +24C!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanottava on, etä hieno idea tamperelaisilta.
   Yritän järjestää joulukuussa tällaisen sään, jonka onnistuin saamaan aikaan viime vuona 13.12.
   Teillähän kesä vain jatkuu ja jatkuu. Tuntuu ihan uskomattomalta.

   Poista
 3. Marraskuu on yleensä kamalin kuukausi täällä päin. Tänään oli kiva pakkasaamu, mutta nyt illansuussa taas alkoi sade. On niin kamalan pimeää, että olisi vaikea osata nousta bussista oikealla pysäkillä, mutta onneksi kotipysäkki on päättärilä. :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa marraskuista viikonloppua sinullekin. Pimeää on todellakin, tai oikeammin säkkipimeää. Kynttilät taas tuovat lämpöä ja tunnelmaa, hellassa tuli rätisee. Onneksi päivällä aurinkokin pilkisteli, kun ahersimme, kuka sahan, kuka maalipensselinsä kanssa, touhua riittää.

  VastaaPoista
 5. Liebe Clarissa, eine untreue Leserin kehrt zurück. Dieser Herbst und der PC haben sich nicht vereinbaren lassen, wir sind jetzt in Wien und ich hole viel Versäumtes nach. zuerst einmal sende ich dir liebe Grüsse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liebe Grüsse nach Wien! Wie du siehst, auch ich bin in letzter Zeit schreibfaul gewesen:)

   Poista