26.9.2013

Uskomattoman kaunis vuodenaika


Puhukoon viisaammat puolestani:


"Maailma on täynnä suuria ihmeitä sille,
joka on valmis ottamaan niitä vastaan"
-Muumipappa"Maailmassa ei ole koskaan järjestystä. Eilen oli liian kuuma
ja nyt on märkää"
-Hemuli"Olisi kauheata jos maapallo särkyisi. Se on niin kaunis"
-Nuuskamuikkunen


"Tämä on vaahtera. Sitä minä en kyllä unohda. Ruttuvaari tiesi varsin hyvin, mitä hän halusi pitää muistissaan.""Nyt minulla on koko vuosi. Talvikin." 
sanoo Muumipeikko Taikatalvessa...... 
Vielä ei ole lunta näkynyt, onneksi. Kesähän vasta loppui, mutta sitten, kun talvi lumineen on ohi, voi meidän suvun uusin tulokas toistaa nuo Muumipeikon sanat. Koska pikkuinen on ihastunut muumeihin, ei ollut vaikeaa valita kuviota lapasiin, jotka hänelle kudoin. Tämä kuuluukin siihen Ravelryn haasteeseen, josta olen täällä kerran kuussa kertonut. Oli siis kudottava lapaset.  Kuvion löysin täältä.
6 kommenttia:

 1. Uusi tulokasko se saa nuo söpöt lapaset? ♥
  Kaunis on teikäläinenkin vuodenaika, vaikka vähän viileää. Tuttava soitti pohjoisesta ja kertoi, että siellä kesä muuttui suoraan talveksi, syksyä ei ollut lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, hän nuo saa.
   Yllättävän nopeasti tulikin kylmä, onneksi viikonloppuna on taas vähän "lämpöisempää," yhtätoista astetta lupaavat. Luonto kuitenkin on aivan huikaisevan kaunis.

   Poista
 2. Niin, muumeilla on aina hyviä ajatuksia. Todella kaunis syksy. Niin täälläkin alkaa vähitellen puut pukeutua värillisiin asuihin. Ja hienot lapaset pikkuinen saa! Ei tarvitse käsien palella noin sievissä lapasissa. Minä lähden nyt ulos katselemaan syksyn kauneutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja me olimme katselemassa syksyn väriloistoa kesämökkimme ympärillä.

   Poista
 3. Oi miten ihanat lapaset hän saakaan! Ilmankos monet aikuiset lukevat Muumi-kirjoja ja ehkäpä joskus pitävät niistä enemmän aikuisena kuin konsanaan lapsina.

  Kävin tänään kävelyllä metsässä, mutta siellä ei enää ole kovin paljon värejä; ehkä johtuu siitä, että vertaan tietysti aina syksyä täällä "oikean" ruskan väreihin. Mutta kaunista oli silti.

  VastaaPoista
 4. Iättömiä ovat todellakin varsinkin nuo alkuperäiset Muumit. Meillä on siitä erikoiset lapset, että oppivat aikoinaan lukemaankin niistä vanhoista mustavalkoisista Muumisarjakuvakirjoista. Kovin kiinnostuneita he olivat ja ymmärsivät sisällön omalla tavallaan.

  VastaaPoista