29.6.2013

Blogi oli jo vähällä unohtua :-o


Touhua ja kiirettä on riittänyt meillä kaikilla!

Kukat eivät kuitenkaan ole ottaneet pahakseen, vaikka puutarhatyöt on täysin laiminlyöty. Ne ilahduttavat meitä, kuten aina ennenkin.Vikkelinä saivat sormetkin olla, kun perheen uusimmalle tulokkaalle piti saada  myssy :-) Nopeastihan tuo valmistui, kun noudatin  täältä  löytyvää ohjetta hiukan muunnellen. Lanka on samaa hamppu/puuvillalankaa kuin aiemmin tekemässäni pikkutytön myssyssä
8 kommenttia:

 1. No kiva, ettei blogi sentään ihan kokonaan unohtunut. Niin ihana tuo haukku ja myssy tosi kiva, pitäisköhän yrittää matkia sukulaispojalle. Terveisiä aurinkoisesta Brixenistä, ollaan kohta lähdössä Baijerin puolelle sateeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihana tuo hauveli, mutta nyt on täällä laitettu matot lattialle ja koti muutenkin ei-pentuystävälliseen kuntoon, kun koirapoika lähti kotiinsa uutta perheenjäsentä ihmettelemään.
   Mukavaa lomamatkan jatkoa! Toivotaan, että pilvet väistyvät, mutta jos vain sataa, käy ostamassa lankaa ja aloita myssyn virkkaaminen!

   Poista
 2. Onnea pienelle piiperolle/piiperosta!!

  Kyllä blogi vaan kovin helposti jää unholaan ja taka-alalle, kun on muuta puuhaa. Ja äkkiä jotenkin vieraantuukin. Toisaaltaan se on harmillista, toisaaltaan helpottavaakin. Kivaa kesäiltaa sinulle sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnentoivotuksista:-)
   Ehkä näin kesällä muutenkin tuntuu turhalta istua tässä koneella ja sitähän blogintekeminen vaatii. Totta on tuo vieraantumisenkin tunne.
   Sinulle myös mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Paljon onnea uudelle perheenjäsenelle! Hieno päähine hänelle!

  VastaaPoista
 4. Kyllä nuo pikkukoirat ovat ihania, vaikka menoa riittää. Ja onnea uudelle perheenjäsenelle. Toivottavasti pikkuinen ja koira tulevat hyvin toimeen keskenään. Kivan myssyn poju kuitenkin saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Saa siinä olla silmät valppaina silloin kun koira oikein innostuu, mutta hyvin näyttää menevän.

   Poista