14.11.2012

Kuinkahan sitä pärjäisi

ilman mieltä piristäviä läheisiä  tai ystäviä – tai värejä,  jotka ainakin minulle ovat tärkeitä, nekin.
Tänään tuli postissa pieni sininen laatikko.  Tuo väri liitetään lempeään ja rauhalliseen elämänasenteeseen. Jo pakkaus oli rauhoittavan yksinkertainen,


siitä lähti sama ihana tuoksu, kuin  aikoinaan äitini kauneusvoiteesta ja eikös vain sisältä paljastunutkin Nivea-rasia. Hyvä blogiystäväni Itävallasta, Wienermädel oli lähettänyt minulle purkin, jota ei täältä Suomesta saa ja siinä minulla on nyt kovin henkilökohtainen voidepurkki Kauriin tähtimerkillä varustettuna.
Kiitos, kiitos, Dankeschön, Dankeschön


Oranssiin liitetään sanoja kuten viehätysvoima, vetovoima ja ilo.

Muutamia päiviä sitten tuli iloinen Mr Clarissa kotiin tällaisen pirteän ja kauniin ruusukimpun kanssa. 


Toisessa kädessä hänellä oli Indiskan kassi, josta löytyi näin kauniita mukeja. Piristyin entisestäänkin:) Tack ska du haMutta aika aikaansa kutakin ja nyt ovat nämä enemmän kuin tarpeen. C-vitamiinia pitää saada kaikissa muodoissaan, sillä reilu flunssa on vaivannut minua jo muutaman päivän. Mitään ei jaksa eikä pidäkään tehdä.


Appelsiinimehu maistuu ja


ehkä jaksan ainakin selailla  tätä Ayurveda-kirjaa.13 kommenttia:

 1. Väriä sitä tosiaan kaipaa kaamoksen keskellä ja ihana mies sulla :)

  Minullekin tulee tuosta nivean tuoksusta mieleen lapsuus.

  Paranemisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäänkin on niin harmaata, että!! Hyvä, että värejä löytyy muualta.
   Pitääpä kertoa miehelle, että hän on ihana:-) Kyllä tulee hymy huuleen, vaikka ehkä hän tuon jo tietääkin.
   Varmaan nykyään on niin paljon voiteita, että oikein vastaavaa muistoa ei meidän jälkipolvellamme tule olemaan. Minulla ne ovat juuri tuo Nivea ja myös Tokalon, joita äitini käytti.
   Tänään olen jo enimmäkseen ylhäällä, joten paranemassa ollaan!

   Poista
 2. Aurinkoiset kupit, noista tykkäisin minäkin juoda. Ja kukathan nyt aina piristää päivää! Todella kaunis ruusukimppu.

  Oletkos C-vitamiinia/monivitamiinia juonut poretabletin kera? Olen aina inhonnut niitä, enkä edes saanut alas, mutta päätin tässä kerran vain kokeilla uudelleen ja nyt se on meidän aamupalapöydässä vakiona. Raikasta, ihan kuin limsaa tai mehua joisi, mutta kaloriton ja hiilariton. Vaikka parhaat vitamiinit taitaa tulla suoraan hedelmistä. Pikaista paranemista, toivottavasti jaksat flunssasta huolimatta lukea Ayurvedaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikesta kai näkyy, että mies tykkää oranssista, vaikka hän ei sitä itse tiedäkään:-))
   En ole poretabletteja kokeillut. Tulipa jano, kun luin kuvauksesi.
   Rehellisesti sanon, että tuo kirja on mukana oikeastaan vain värinsä takia. Sopi niin hyvin. Olin kyllä selaillut sitä hiukan aikaisemmin, koska halusin tietää, olisiko siellä mielenkiintoista kerrottavaa vaikkakapa tästä flunssastani. Siinähän on alaotsikkona Finn din unika väg till hälsa

   Poista
 3. Oranssinväri...ihana lämpöinen väri. Tulee ihan hyvälle mielelle, kun katselee sitä. Jos se niin ei mikään paranna, varsinkin kun juo tuota oranssinväristä appelsiinimehua. Timjamiteekin on hyvää flunssaan. R. keitti sitä minulle, kun oli flunssa tulossa. Ei tullut. - Nivearasia tuo lapsuuden ajan mieleen.
  Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, värit auttavat moneen asiaan.
   Keitin eilen ison kattilallisen viher/lehtikaalikeittoa, joka maustetaan timjamilla,se on tosiaan tehokas flunssanvastustaja. Ajattelin myös, että jotain on alettava syödä sen viilipurkin lisäksi, joka on ollut ainoa ruokani koko päivänä.

   Poista
  2. Täällä minulla oli aikoinaan ohjekin tuohon keittoon. Timjamia laitan enemmän kuin 1 tl, mutta sitä ei saa olla liikaa (jos ei ole flunssaa)

   Poista
 4. viel Freude mit der kleinen blauen Dose und alles andere in orange kann doch nur zur Heilung beitragen :-)

  Alles Gute und liebe Grüsse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wir fühlen uns wohl hier – die kleine blaue vielgereiste Dose und auch ich (wenigstens besser als vor ein Paar Tagen).
   Nivea gehört zu meinen schönen Kindheitserinnerungen, auch die anderen hier oben erzählen dasselbe.
   LG

   Poista
 5. Ilman noita ei pärjääkään - tai pärjää huonosti! Samaa mieltä olen Jaanan kanssa, että sulla on ihana mies; vaikka sen varmaan itse tiedät oikein hyvin.

  Väriterapiaa sitä joskus kaipaa, ja monet näistä viime viikon päivistä ovat olleet sateisia, sumuisia ja harmaita. Tänään iltapäivällä tuli kirkas sää, mutta eihän siitä ehdi nauttia, kun ei pääse työpaikalta kuin vasta pimeässä. Minä olen juonut tinjamiteetä ja se on parantanut myös vatsaa.Nyt taidan jatkaa glögin juomista, sopii tähän vuodenaikaan ja parantaa kuumeista oloani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täällä kyllä kehutaan erästä henkilöä niin paljon, että taitaa tulla itserakkaaksi. Toivottavasti ei lue näitä. Saa kyllä riittää, kun vain minä kehun:-))

   Joskus tuntuu, että ympärillä on oltava värejä, joskus taas kaipaa rauhallista valkoista, harmaata, väritöntä ympäristöä. Molemmat täyttävät tehtävänsä.
   Totta, nyt on glögin aika!

   Poista
 6. Blogfreundinnen sind doch was Schönes♥
  Yritin kommentoida Vietnamista käsin, mutta Google piti mua jonain rikollisena, joka yrittää identiteetilläni tunkeutua tänne Blogistaniaan enkä jaksanut alkaa todistella, että se olen minä itte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän sen tiedät, kun olet oiva esimerkki hyvästä blogiystävästä.
   Ai google pitää ulkopuoliset noin kovassa kurissa. Kerran kuitenkin pääsit "läpi", mikä oli ilahduttava asia. Tervetuloa nyt sitten takaisin Blogistaniaan!

   Poista