17.8.2012

Kyllä jäi harmittamaan ;-)

Tämä kesän jatkuminen ei harmita tietenkään yhtään. Näinhän on kautta aikojen ollut –  päivät sen kun lämpenevät, kun koululaiset palaavat pulpettiensa ääreen.


Me sen sijaan jatkamme kesän nauttimisesta, eväskori vain autoon ja taas matkaan minnepä muualle kuin omalle mökillemme. Jos totta puhutaan, on auto aina ääriään myöten täynnä, kun me sinne  lähdemme, sillä perillä on odottamassa aina jonkinlainen projekti.


Nämä kesämökin marjat saavat odottaa muita perheenjäseniä. sillä kotipuutarhassa  odottavat palattuamme  täpötäydet herukka- ja karviaispensaat. Ja pakastin on vieläkin sulattamatta!

Helle olikin aikamoinen, melkein painostava ja minähän en siitä pidä ollenkaan. Kun olin tuosta muutaman marjan suuhuni napsinut, meninkin sisälle. Paksut hirret pitävät onneksi huolen siitä, että  talossa on viileämpää.
Pari päivää mökillä meni taas kuin siivillä, vaikka aika siellä onkin "pysähtynyt".


"Ahkerat muurahaiset" saivat työnsä tehtyä, mutta ehtihän siinä välillä toki levätä ja laiskotellakin. Reilu sade- ja ukkoskuuro käväisi välillä ja sitä sademäärää sai hetken oikein ihmetellä.  Illansuussa lähdimme kotimatkalle.


Mutta mikä sitten jäi harmittamaan? No se, kun myöhästyimme Snoddasin konsertista. Vanha sanomalehti löytyi, kun  revittiin irti vanhaa tapettia ennen pienen seinänpätkän  maalaamista. Konserttikiertueen paikat ja ajankohdat tulivat nyt tietoomme, 58 vuotta liian myöhään ja tuosta päätellen olisi monikin noista esiintymispaikoista sopinut meille. Harmin harmi:-)) Onneksi on juutuubi, mennään sinne!8 kommenttia:

 1. Voisitko ystävällisesti laulaa tämän itse juutuubiin, kun tuossa on taas jätetty ne GEMA-maksut maksamatta enkä voi kuunnella. Sinähän tietenkin maksat aina ne Teostolle vai eikö sekään riitä meidän Gemalle. Ne on kyllä niin pikkumaisia nykyään, halusivat lastentarhoiltakin maksuja, jos siellä kopsataan vanhemmille laulun nuotit, mutta asia järjesttiin niin, että kunnat maksaa jonkun tietyn summan vuodessa eikä aleta yhtä nuottia maksamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo laulu on Hadderia haddera, jota soitettiin paljon radiossa.Tiedät varmaan. Saisitko kuulumaan tämän haitariversion Voit laulaa itse mukana. Jos et kuule tätäkään, pitää keksiä joku muu tapa, minä en rupea tuota laulua pilaamaan.

   Poista
  2. Kiitos paljon, nyt kuuluu, Gema ei ole näköjään tätä vielä huomannutkaan, ähäkutti☺.

   Poista
 2. Täällä vielä(kin) odotan marjojen kypsymistä, mutta huomenna aion mennä mustikkaan enkä palaa ennen kuin edes piirakkamarjat ovat astiassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti mustikat riittävät isoonkin piirakkaan. Nam!

   Poista
  2. Huonosti riittivät. Osan vei jo pakkanen, yhtenä yönä siis oli jo hallaa.

   Poista
 3. Nämä elokuun lämmöt oikein hivelee ihoa, ei polta vaan ainoastaan lämmittää. Marjoja kyllä piisaa tänäkin vuonna, Thaimaalaisillekin :) Vattuja olisi täällä niin paljon kuin viitsisi poimia, mustikat suuria ja puolukkaakin tulossa. Pihan marjapuskista puhumattakaan, punaherukkaa olen syönyt kulhokaupalla. Ihana tämä loppukesä, vai saako jo puhua syksystä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhutaan vaan edelleen loppukesästä, kyllä sitä syksyä myöhemmin sitten riittää. Taitaa olla oikein marjojen juhlavuosi! Vielä on karviaiset ja kirsikat poimimatta ja sitten tuleekin puolukoiden vuoro.

   Poista