28.6.2012

Usko itseesi

Toinen osa haasteesta itselleni: kuvita aforismi.


 Taiteilijat työssään.

Onpas ollut vaikeita mietelauseita tuossa sivupalkissa, mutta tänään tuli helposti toteutettava.  Ihailen aina sitä, kuinka lapsilla riittää itseluottamusta. Mitä pienempi lapsi, sitä suurempi taiteilija! Tärkeä muistutus päiväkodeille ja kouluille:  ei viedä pois tuota luovuuden iloa ja helppoutta!Minun täytyy aina "miettiä yön yli" ennen kuin toteutan jonkun ideani. Itsekriittisyyden rima on liian korkealla. Mikähän idea minulla oli päässäni  muhimassa tässä, kun puolenyön aikaan ihailin kirkkaan oranssinpunaista taivasta. Väri vain ei tartu kameraan, tai en jaksa lukea kaikkia asetusohjeita, joilla saisi tuon onnistumaan.


7 kommenttia:

 1. On taineet muksut periä sulta lahjat. Täällä menee pikku-B vee kouluun eikä osaa piirtää yhtään mitään. Oli ollut koetunnilla koulussa ja reppana saanut siellä kriisin, kun piti piirtää jotain eikä osannut.

  VastaaPoista
 2. Ostan yhden kutosen tuohon Been ja veen väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis näinkö rimmaten: pikku-B 6vee.
   Tota mä just tarkoitin, usein pelästytetään lapset turhilla vaatimuksilla. Onneksi tuo tyttö aloittaa siellä Steiner-koulussa. Lapset kehittyvät omaan tahtiinsa, se on nähty!

   Poista
 3. Wenn Kinder so werken dürfen ist das besonders schön. Ich habe auch schon Entzugserscheinungen, was unsere Enkelkinder betrifft :-((
  LG

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zum Glück haben wir unsere Enkelkinder nahe bei uns. Jedes Mal wenn sie kommen, sollen alle "Künstlersachen" aus dem Schrank heraus. Schön!
   LG

   Poista
 4. Loistavasti yhdistetty kuvat ja teksti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä nyt on taas tällainen mun idea, niitä kun pitää aina olla uusia:-)

   Poista