20.4.2012

Todella ärsyttävää

kun pitää olla kaikenlaisia vesirokkoja ja muita lastentauteja olemassa! Meni sitten mönkään tämäkin päivä ja kaikki hauskat suunnitelmat.Tarkoitus oli pistää nuo pikkunaperot autoon ja hakea heidät tänne meitä viihdyttämään. Se saa nyt siirtyä  viikolla, kun tuollaiset tartunnat eivät ole oikein tervetulleita meille.

Kun valittamaan ryhdyin, niin annetaan tulla lisää:
Tämä olkoon samalla vastaus Allun heittämään haasteeseen.


18 kommenttia:

 1. No voi hitsi niitä rokkoja. Työkaveri sairastui toista kertaa vesirokkoon, sai kummipojalta ja pahan saikin, arpia jouduttiin sitten poistamaan ihotautilääkärillä.
  Minä sain tänään kutsun, en nyt ihan valituskuoroon, mutta lähtemään mukaan flashmobiin Bonniin ensi maanantaina, kun siellä on Angie Merkelin ja meidän osavaltion CDU-ääliön vaalikamppanja. Varmaan pääsisin televisioon.

  VastaaPoista
 2. Siis se flashmob ei ole todellakaan CDU:n fanittajien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen kuullut monelta, kuinka paha juttu se on kun sairastaa lastentaudin vasta aikuisena. Tähän asti olen säästynyt enkä toivottavasti sitä saakaan.
   Sinullahan olisi mahdollisuus osallistua siellä Kölnissä tällaiseen , mitä sitä nyt Bonniin lähtee äkkiryhmäilemään. Sanavertailu: Äkkiryhmä:-(( Flashmob:-)

   Poista
  2. Joo, ne tapaa tuossa ihan nurkan takana Sporthochschulessa, mutta en tykkää heitellä untuvatyynyjä, voi saada vaikka allergian siitä. Eikä ne ole edes mua henkilökohtaisesti kutsuneet, mutta tuonne poliittisen juttuun sain oikein kutsun.:D

   Poista
  3. Ja pääsisit vielä televisioonkin. Ymmärrän:-)

   Poista
 3. also, die Varizellen, die wir Feuchtblattern nennen, sind schon eine lästige Kinderkrankheit, aber wie sagt mein Mann immer: warmhalten und nicht kratzen!
  Und: wie gut, dass es Untertitel gibt :-))
  Schönes Wochenende wünsche ich dir aus dem Salzkammergut

  PS: bei uns wird jetzt gross Werbung gemacht für "finnischen Birkenzucker" - eine neue Geschäftsidee oder etwas Gutes?

  LG

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Warmhalten und nicht kratzen — das werde ich weiterführen!
   Xylitol ist wirklich keine neue Geschäftsidee, seit mehreren Jahren kaufen wir nur Xylit-Kaugummi und Pastillen.
   LG

   Poista
  2. Danke, ich werde mir das genauer anschauen und sende dir liebe Grüsse aus dem aprilmässig abgekühlten Salzkammergut

   Poista
 4. Miten söpö nimi xylitolille: koivusokeri♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi muuttaa nimi täälläkin tuohon kauniinpaan.

   Poista
 5. Ärsyttää, kun tämä ei huolinut minun äskeistä kommentteja. Kannattaa olla varovainen vesirokon suhteen, sillä itse sairastin sen 17-vuotiaana ja olin aika kipeä, kova kuume pitkään jne. Ja se kamala kutina! Se ei unohdu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se jos mikä ärsyttää, kun turhaan naputtelee tekstin, joka sitten häipyy 〷★✛✕⚡☹.....
   Ei ole vesirokon kanssa leikkimistä lapsuusvuosien jälkeen. Kaikenlaisista tapauksista olen minäkin kuullut täällä ihan tuttavapiirissäkin. Huono juttu, kun vain sisareni ja veljeni sairastivat noita lastetauteja, minä en.

   Poista
 6. No siinäpä tuli koko valituslitania...meinaan tuota kuoroa. Siinä tuli kaikki sanottava kerralla.
  Mutta tuo vesirokko on tietenkin jo valittamisen aiheinen asia. Ei se ole kivaa ja toivon, että pikkuiset paranevat siitä nopeasta. Itse en muista, olenko sellaista sairastanut. Joku rokko minussa oli pienenä, olisiko se sitten ollut tuhkarokko, en muista. Ja vähän isompana oli vihurirokko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tainnut jäädä aukkoa tuohon valituslitaniaan.Tuollaisiahan ihmisten puheet usein valitettavasti ovat. Ei tuota jaksa kahta kertaa kuunnella, tulee huonolle tuulelle:-)
   Skypessä juteltiin eilen poikien kanssa, iloisia ja nauravaisia olivat ja pikkuautoja esiteltiin meille kilpaa. Toivottavasti pääsevät vähällä kutinalla.

   Poista
 7. Sulta kyllä käy tämä valittaminen vähän huonosti :) Olet niin positiivinen ja näet aina asioissa monta puolta, myös niissä huonoissa ne hyvät. Ihmemeemi, jos multa kysytään. Ihmiset kyllä osaa valittaa muutoinkin ihan liian kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmemeemi sanoi tyttö meilläkin. Häntä ei ollenkaan naurattanut tuo laulu, lähetti minulle vastauksena positiivisemman videon ja käytti samoja sanoja kuin sinä: noinhan kaikki puhuvat koko ajan!

   Poista
 8. ihana video! juuri sitä mitä tällä hetkellä tarvitsin. :) kiitos! laitan kiertoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että näet tun valittamisen positiiviselta kantilta, eli siitä oli jopa hyötyä:-))

   Poista