17.3.2012

Kuvia kevätalbumistani

Aivan pian voin todeta runoilija Risto Rasan sanoin:

Lumi on sulanut.
Lehtiä,
viime kesän vanhoja numeroita.


Tänään istuin jälleen lukemassa ulkona. Aurinko lämmitti jo mukavasti,  Enimmäkseen tietenkin syvennyin kirjan tekstiin, välillä kuitenkin katselin, mitä lumen alla piilossa olleet laventelit ja muut urheat talvesta selviytyjät  halusivat kertoa. Laventelit ainakin kertoivat tuoksullaan viime kesän helteisistä päivistä.


Linnut pitivät konserttia, joka melkein häiritsi keskittymistäni lukemiseen. Nämä yllä olevat visertäjät ovat hiljaisempia. Ne saivat tulla iloksemme sisälle keittiön ikkunanlaudalle. (Linnut löytyivät eräästä  kuvablogista [linkki]. Printtasin ne hiukan tukevammalle paperille, liimasin kaksi kuvaa vastakkain ja maalasin decoupage-liimalakalla, joka tekee niistä kestävämmän. )


Kevät näkyy myös autotallin ikkunalla. Siellä talvehtii kukka kukan vieressä ja joku niistä on jo innoissaan ryhtynyt kukkimaan.


Murattteihinkin on tullut uusia lehtiä. Toivottavasti ne jaksavat olla sisällä vielä jonkin aikaa, sillä niinkin on käynyt, että ne kuivuvat  juuri ennen ulos siirtämistä. Saman tempun voi tehdä myös verenpisara.


Kevät hei, täältä tullaan!!7 kommenttia:

 1. Ja minä kun ehdin jo ihmetellä noita lintuja. Kaunis tyttö tuossa alakuvassa, taitaa olla ihan uusi kuva vai? Voisin lähettää sinne vähän tuota murattia, joka valloittaa pihalla sellaisiakin paikkoja, minne sitä ei oltu suunniteltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja me taas ihmetellään lintuja tuossa ikkunan toisella puolella. Mikä vilinä ja vilske! Tuo sätkynukketyttö kuuluu yhteen mun projektiin. Siitä ehkä myöhemmin ;-)

   Poista
 2. No onhan se kevät sinnekin tullut! Kevät on aina niin mieltä kohottava vuodenaika. Ei sille muuta voi, kuin ihastella kaikin aistein. Kivaa kevään alkua edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, nyt on keväästä nauttimisen aika.
   Nämä neljä vuodenaikaa ovat kyllä vertaansa vailla: talven pakkaset ja luminen luonto, kevään linnunlaulu ja vähitellen vihertyvä luonto, kesän aurinko, mutta ei liian ankara helle, raikas sade, kukat, meren aallot ja sitten syksyn kaunis väriloisto, pimenevät illat.

   Poista
  2. Neljä vuodenaikaa ovat todella parhaat. Täällä Berliinissä on kyllä ihana kevät ja syksy. Kesäkin menettelee, joskus se on kyllä vähän liian kuuma. Ja talvi taas joskus on ihan oikea talvi lumineen, mutta useimmiten harmaa ja melkein lumeton. Joten näissä asioissa Suomi on kyllä paras maa.

   Poista
 3. Die Collage macht sich Klasse, Clarissa!...Bist du das im Kostüm?
  Sag mal, die Geranien sind aber noch nicht im Freien? ..hast du sie über den Winter gebracht und sie blühen schon?
  Leider kann ich nicht lesen was du schreibst *lach*...Verstehst du die deutsche Sprache?
  ♥lichst Zaunwinde

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nein,ich bin nicht die Marionette da oben. Freilich hörte ich, dass man Ähnlichkeiten zwischen mir(als jung) und dieser Figur sehen kann. Mein 6-jähriges Enkelkind und ich haben zusammen einiges gebastelt, weil wir in Gudrun Sjödens Recycling Competition teilnehmen wollen und dieses ist ein von unseren Beitragen.
   Meine Geranien habe ich zum Überwintern in unsere helle Garage gestellt, einige blühen schon, etwas zu früh.
   Du kannst ja versuchen meinen Text mit Hilfe der Google Translate (da rechts) zu lesen. Die Übersetzungen sind oft recht komisch:-) Ja, ich verstehe die deutsche Sprache.
   LG

   Poista