3.12.2011

Pian saksia hakemaan...

sillä nyt vasta huomaan, että tänäänhän on jo kolmas päivä. Mitähän löytyy kolmannen luukun takaa, kun leikkaan sen auki


...tästä omasta perinteisestä joulukalenteristani, jonka otan aina Hesarista talteen. Tekeekö joku muukin teistä niin? Tai ehkä kaikilla on suklaakalenteri;-)


Eilen oli muuten näin hauska päivä! En tiedä hypinkö ilosta, kuten nämä tässä, mutta mukavaa oli viettää päivä entisten työkavereiden ja suurten ja pienten koululaisten kanssa jouluaskarteluja tehden. Touhua oli kuin joulupukin pajassa - kynttilöitä valettiin, nikkaroitiin lintulautoja, maisteltiin juuri tehtyjä joulukarkkeja ja tehtiin kaikenlaista muuta tunnelman tuojaa jouluksi.

Tänään olen sitten ahkeroinut koko päivän. Päivät menevät niin nopeasti, saa nähdä tuleeko näistä minun aloittamistani töistä valmista ennen joulua. Kudottuja joulupalloja (niitä, joita KAIKKI nyt tekevätt) pitäisi saada lisää ym. ym.  Istahdankin nyt  pöydälle ja jatkan töitäni:-)

Muuten, idean tuohon kutojaan sain kerran täältä. Siellä on toinenkin idea, jonka aion toteuttaa eli nainen selloa soittamassa. Kannattaa vilkaista noita hauskoja pieniä keramiikkapatsaita, jos kaipaa piristystä.

9 kommenttia:

 1. Minulla on veljeni minulle lapsena piirtämä joulukalenteri ♥ Luukut jo irtipoikkirikki ja takaisin teippailtu :)

  Rehellisyyden nimissä on sanottava, että tuo sinun kutoja (omakuva?) on kyllä kauniimpi kuin tuolla linkissä oleva.

  VastaaPoista
 2. Kutoja on mainio! Olet taitava :)

  Minä sain ystävältä postitse kortin/kirjeen, jossa oli joulukalenteri. Se ilahdutti, mikä oli tietysti lähettäjän tarkoituskin.

  VastaaPoista
 3. Saga:Mikä ihana tunne avata taas kerran tutut luukut. Joka vuosi varmaan varovaisemmin ja varovaisemmin. Muistan kun meillä lapset väkersivät omia kalentereitaan - oli siinä työtä saada kuvat ja luukut kohdalleen. Pidä hyvää huolta omastasi edelleenkin!

  Vai on kutoja kauniimpi kuin hollantilainen esikuvansa , mutta voi, se ei valitettavasti ole omakuva:)

  Lumikko: Kiitos! Kun omat ideat on käytetty vuosien aikana loppuun, on pakko matkia muita. Toisaalta, vaikka luulisi keksivänsä itse, löytyy sama työ/idea aina jonkun toisenkin tekemänä.
  Kiva kirjeyllätys!

  VastaaPoista
 4. Ihan kuin Clarissa itse tuossa kutoisi...:)
  Ovatpa pienet tonttuset ihania. Hienoja taidetöitä olette tehneet.
  Minulla itselläni on kolme adventtikalenteria; sain ne jokin aika sitten - kaikki Suomesta. Niitä sitten avaamme vuorotellen R:n kanssa.
  Hyvää toista adventtisunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Sira: Kiitos kohteliaisuudesta:))
  On täällä toki muitakin kalentereita, juuri nyt huomasin yhden, joka oli jäänyt lehtipinon väliin. Saan siis avata siitä nyt 4 luukkua. Jippii! Tai en tiedä. Yleensä en halua nähdä kuinka nopeasti aika kuluu näin ennen joulua ja lapsenahan oli tämä aika kuin ikuisuus.

  VastaaPoista
 6. Wie schön, ich bewundere so gerne die verschiedenen Adventkalender.
  Liebe Grüsse aus Wien

  VastaaPoista
 7. Wienermädel: Dieser hier ist ein humoristischer, nicht
  so gewöhnlicher Adventskalender - aus einer Tageszeitung genommen:-)
  Liebe Grüsse nach Wien

  VastaaPoista
 8. Sen sellon soittajan voisin sitten ostaa ja antaa naapurilleni, joka soittaa minun selloani. Ei ole suklaakalenteria, mutta jostain tuli sellainen kortti, jossa voi avata luukkuja, taisi olla SOS Kinderdörferin.

  VastaaPoista
 9. Allu: Aina kun näen sellon, ajattelen sinua. Kai sinä nyt sentään sellonsoittajapatsaan pitäisit itselläsi, vaikka sellon olet naapurille lainannutkin:-O

  VastaaPoista