27.9.2011

"Kaikki näyttää joskus harmaalta. Etsi silloin värejä elämääsi"

Kun lähdemme kesämökille, on minulla korissa mukana kirja, jota parhaillaan luen, tällä hetkellä Hannu Väisäsen Kuperat ja koverat, suklaata, käsityö ja usein myös joku inspiraatiokirja. Shannon Fricken Sense of style: Colour on tässä tarkoituksessa seurannut mukana jo useamman kerran.
Jotkut siinä olevista kuvista tuntuivat tutun näköisiltä........

 Yllä olevat kuvat kopioitu  Shannon Fricken kirjasta Sense of style. Colour

...ja kun minulla on tallella leikkimisen halu ja taito, mutta ei aina mielikuvitusta, päätin matkia Frickeä

ja tehdä vaatimattomamman, mutta samanhenkisen  version omasta kesäpaikastamme.  Oi kun minulla oli hauskaa, vaikka sainkin hiukan ihmetteleviä katseita osakseni:)


Ei tuossa leikkimisessä kovin kauaa mennyt, sillä työt odottivat. Minä aloin leikata ruohoa ja Mr. Clarissa meni läheiseen metsään palatakseen aika pian tällaisen saaliin kanssa!


Syksyhän on juuri nyt parhaimmillaan, ei anneta harmaidenkaan päivien lannistaa, vaan nautitaan syksyn väreistä ja sen antimista!7 kommenttia:

 1. Minäkin tarvitsisin jonkun inspiraatiokirjan. Tuskastuttaa, kun haluaisin tehdä jotain, mutta en keksi mitä. Yritin edes valokuvata tänään, sekään ei onnistunut vaan aiheutti suurta turhautumista. Sen sijaan sinusta tulee kohta sisustusbloggari :) Kaunis ovi! (Ja sinne mökillekö ne sun kaikki vaasit on päätynytkin..)

  Mahtava sienisaalis. Minä en ole vielä sienessä käynyt, suunnitellut kylläkin -eväitä- sillä sehän on metsäretkien parhaita osuuksia :D Hassua miten pelkkä vuodenaika voi saada onnelliseksi, nautin niin suunnattomasti näistä syyskeleistä ja kaikesta syksyyn liittyvästä.

  Kuulasta keskiviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Saga: Keräsin tuohon kirjakaapin päälle kaikki mökille viedyt keramiikkakipponi, siis ne, jotka eivät kelpaa tänne kotiin:)
  Sieniretkieväistä tulee mieleen, kun meidän lapset aikoinaan halusivat ehdottomasti näkkileipävoileivät mukaan sinne eväsrasiaan - ne kun olivat niin herkullisia sitten kun olivat hiukan pehmenneet.

  VastaaPoista
 3. Minäkin tarvitsisin tuollaisen inspiraatiokirjan väliin....
  Tänään meni koko aamupäivä siihen, että "korjailin" vaatteita, tai esim. katkennutta laukunhihnaa tai farkunpaikkaa....
  Mutta tuo sienisato kyllä pani veden tulemaan kielelle. Pitäisi kai käydä vähän oppia hakemassa Mr. Clarissalta.

  VastaaPoista
 4. wie schön, dass auch ihr so einen schönen, goldenen Herbst habt, schnell kann es vorbei sein, wenn der Oktober einmal da ist.

  Gutes Gelingen für die Schwammerlsauce wünsche ich noch!

  LG aus dem Salzkammergut

  VastaaPoista
 5. Sira: Tekee todellakin hyvää tuollaisten inspiraatiokirjojen selailu tylsien töiden välillä,joita on
  esim."romuvarastona" toimivan autotallin siivoaminen nyt ennen talven tuloa, reilujen sateiden kastelemien kasvimaiden putsaaminen (vaikka sitä oli kyllä kiva tehdä auringon lämmittäessä).
  Kun asuimme Turun seuduilla opimme tuntemaan paljon sieniä, niitä oli siellä niin runsaasti. Tervetuloa vaan R:n sienikouluun:)

  Wienermädel: Die Schwammerlsauce war einfach lecker:)
  Goldene Herbstgrüße!

  VastaaPoista
 6. Aika hieno tuo Clarissa Fricken teos.

  VastaaPoista
 7. Allu: oi kiitos, positiivvinen kritiikki lämmittää aina!

  VastaaPoista