12.8.2011

Iltapäiväkahvilla

  (Kuva lainattu täältä http://www.squidoo.com/cupcakes-vs-muffins)

Nyt tuli kyllä makeaa mahan täydeltä, kun sain sekä  Meijerielämän Lumikolta että dit un dat sitä sun tätän Allulta herkulliset cupcaket. Kiitos!
Meemiin kuuluu kertoa 1. oma lempiväri, 2. suosikkiruoka sekä 3. minne haluaisi nyt matkustaa. Annan siis vihreäpainotteiset vastaukseni.

1. Vihreä

2. Yleensä kasvisruoat, esim. parsakaalipaistos on hyvää. 250g parsakaalia - 1dl kermaa - 2dl raejuustoa - 2dl juustoraastetta - 2dl porkkanaraastetta - 1 hienonnettu sipuli. Parsakaali keitetään ja laitetaan voideltuun uunivuokaan. Päälle muut ainekset hyvin sekoitettuina 150° n.15min. Lisänä riisiä.

3.  Irlanti,  tarujen vihreä saari pitäisi ehdottomasti nähdä. Irlantilaista musiikkiakin on kiva kuunnella.

Tässä herkullinen tunnustus, jonka lähetän edelleen Sagalle. Vastaus saa olla myös runonmuodossa:)

5 kommenttia:

 1. Aika jännä, miten monen ihmisen lempiväri näyttää olevan vihreä. Se oli muuten myös isäni lempiväri. Irlanti on mullakin jostain syystä käymättä, pitäis varmaan ihan spontaanisti ottaa halpalento ja mennä sinne. Olen ehkä sen takia ollut vähän vastahakoinen, kun serkun perhe meni sinne vuosia sitten kolmeksi viikoksi vuokramökkiin, mutta tulivat jo puolentoista viikon päästä kotiin, kun oli koko ajan satanut ja mökin sisälläkin oli ollut niin märkää.

  VastaaPoista
 2. Kiitos herkusta! Omasta herkkupöydästäni satuinkin sattumalta juuri tänään kirjoittamaan, runonmuodossa ;)

  Vihreä on minunkin lempivärini ja erilaiset paistokset maistuu myös. Tänään kokeilin omasta päästäni kukkakaali-kerma-pesto-broileri-juustopaistosta. Herkullista.

  VastaaPoista
 3. Allu: Meillä taas tyttö on aina kehoittanut meitä käymään Irlannissa, kun oli itse aikoinaan tyytyväinen matkaansa. Oli varmaan paremmat säät.

  Saga: Joo, näin herkkupöytäsi. Mikä sattuma.
  Kukkakaali on hyvää, en ole pitkään aikaan sitä syönytkään. Pitää saada luomua eikä täällä sitä löydy.

  VastaaPoista
 4. Parsakaalipaistos on ihanaa, samoin kaikki kukkakaaliruoat. Olen itse asiassa aivan hulluna kumpaiseenkin kaaliin!

  Olen käynyt kerran Irlannissa, Dublinissa. Silloinkin satoi (oli joulukuu), mutta tykkäsin silti. Käytiin myös paikallisjunalla kaupungin ulkopuolella, kun haluttiin nähdä myös maaseutua. Yht'äkkiä juna ei päässytkään enää jatkamaan, ja matkustajat siirrettiin pieniin ja aika rämiin pikkubusseihin. Meillä oli sellainen harmaahapsinen mies kuskina, joka ajoi aivan järjetöntä vauhtia kapeilla ja kiemuraisilla teillä; en ole ikinä pelännyt kenenkään kyydissä niin paljon. Ei siinä oikein voinut keskittyä niihin maisemiin, kun joutui jännäämään henkensä puolesta...

  VastaaPoista
 5. Lumikko: Vahinko että bussimatka pilasi maisemien ihailun, mutta hienoa, että se ei pilannut kuitenkaan sitä tärkeintä - siis sitä, että pidit matkastasi tuolle saarelle.

  VastaaPoista