16.6.2011

Asiasta toiseen

Talvella oli lunta, lunta loputtomiin. Ja niin kaunista. Nyt meillä on kukkia, kukkia ja vielä enemmän kukkia. Ja vielä kauniimpaa.

Tästä ihanuudesta on muisto vain.

 Mutta tilalle tulivat nämä:)
 Välillä saimme onneksi yhden sadepäivän. Siitäkös luonto ilahtui eikä pieni lisäkastelukaan pahaa tee!Oli keskiyö, lähdimme huviksemme ajelemaan päämääränä ihailla  kuunpimennystä, mutta missä on kuu? Tuolla sen olisi pitänyt olla. Taisi piiloutua ohuen pilviverhon taakse.

Luonnon kauneuden ihmettely oli se ensimmäinen asia, josta siirrynkin nyt toiseen ja se on surffailu täällä blogimaailmassa. Käväisin taas kerran idearikkaassa blogissa How About Orange ja mitä näin?  En  tiennytkään, että näitä Bloggerin blogeja voi selata tälläkin tavalla. Ei tähän nyt kesällä ole aikaa, mutta hyvä tietää pitkinä synkkinä talvi-iltoina, miten voi itseään viihdyttää.


Tässä on esimerkki minun blogistani, jonne pääsee tästä: Kuvia klikkaamalla  voi  lukea haluamaansa postausta. Kokeilemaan pääsee  kirjoittamalla tuon minun osoitteeni tilalle oman tai jonkun muun URL:n.   Tein tuon omani  menemällä tänne [linkki].  Mielenkiintoista.

6 kommenttia:

 1. Toihan on jännä tapa katsella kuvia blogista. Meilläkin käy 5v kukkien kastelija, tykkää kastella sateellakin.

  VastaaPoista
 2. Allu: Näin voi halutessaan helpommin lukea bloggaajan vanhempiakin tekstejä.
  No teilläkin kukat viihtyvät sitten hyvin:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tuosta linkistä. Kävin heti "leikkimässä". Todella mielenkiintoinen systeemi.

  VastaaPoista
 4. Onpas jännittävä tuo linkin takana avautuva tapa selata blogeja. Pitää kesän mittaan tutustua paremmin, teen siitä itselleni vaikka kirjanmerkin.

  Syreenit ovat ihania. Meillä niiden aika on nyt ohi, mutta monet unikot, pionit sekä pensasruusut aloittelevat kukkimistaan.

  VastaaPoista
 5. Katja: Kirjanmerkkeihin se pääsi minullakin. Pitääkin katsoa, mitä sinun blogistasi löytyy tuolla Flipcardilla katsottuna.

  VastaaPoista