29.4.2011

Valpurinpäivän viettoon


Iloista mieltä kaikille kevään, ylioppilaiden ja työväen juhlaa viettäville!

Kukin kuunnelkoon vapunviettoon sopivaa musiikkia mieltymystensä mukaan. Esimerkiksi tätä Filosofeeraavaa ylioppilasta:
Edit: Hups video onkin poistunut! Etsinpä uuden ja kuunnellaankin sitten vaikka tätä Muumien kevätlaulua:tai vaikkapa tätä versiota kansainvälisestä työväen marssista:

7 kommenttia:

 1. Hauskaa vappua! Toka video ei näy meillä. Onko se ihan vaan se Völker hört die Signale....? Voisin pyytää Allumiestä laulamaan sen mulle autossa matkalla Bärliiniin, sillä me lähdetään NYT. Man sieht/liest sich, ehkä jopa pääkaupungissa, sillä otan läppärin mukaan, kun pitää näyttää ystäville valokuvia.

  VastaaPoista
 2. Iloist vappua teillekin! Vesku on aina yhtä hyvä, minä pidän hänen tulkinnoistaan. Mutta ei se tuo kansainvälinen työväenmarssi halunnut meillä avautua.

  VastaaPoista
 3. No sehän se! Waderin laulamana ja Gerhard Seyfriedin kuvittamana, mutta sullahan on nyt sitten parempi versio siellä autossa!
  Mukavia päiviä Bärliinissä. Siitä kun me siellä kävimme, on kaupunki varmaan taas muuttunut, ainakin itäpuolella. "Soll'n se nich anfang'n zu bauen, wenn se nich jenuch Jeld ham!" sanoi berliiniläisturistipari Colosseumia katsellessaan:)

  VastaaPoista
 4. Sira: Iloista vappua sinnekin, miten sitä siellä sitten vietetäänkin. Oletkohan laittanut simaa ?
  Sano minultakin terveisiä Allulle, jos sattumalta kadulla tapaatte:)

  VastaaPoista
 5. Clarissa: Terveiset menee. Sima on laittamatta, valitettavasti. Vaikka aineetkin olisi ollut valmiina. Työstressiäkö?

  VastaaPoista
 6. Vappu tuli ja vappu meni, hyvä kun edes muistin... Mutta hyvää toukokuun alkua!!!

  VastaaPoista
 7. kato nyt tätäkin: Vappu tuli ja meni täälläkin, kotioloissa arkisesti, mitä nyt simaa tein ja munkkejakin viime tipassa.

  VastaaPoista