9.4.2011

Nopea perjantaipäiväkatsaus


Heti aamukahvin jälkeen kävin kampaajalla. Nyt voin taas mennä ihmisten ilmoille.
Kuva clker.com clip artSen jälkeen käväisin äänestämässä. Saa nähdä kannattiko. *
Kuva google kuvahaku

 

Hauska iltapäivä hyvässä seurassa taisi olla päivän kohokohta.Kotimatkalla ihmettelimme keväistä säätä ja  ihailimme joutsenia kauempaa

ja vähän lähempää. 
ja illan päätteeksi sai istahtaa lukemaan kaikessa rauhassa päivän lehteä . Ei voi valittaa, ihan mukava päivähän tämä!  Idean tuon kuvan tekoon sain Brooklyn Limestonesta.

* Edit:

Niin, toivottavasti kävin antamassa ääneni henkilölle,  joka edistäisi kaiken muun toivomani lisäksi myös avoimuutta ja suvaitsevaisuutta.

10 kommenttia:

 1. Oikein mukavalta ja leppoisalta se kuulostikin. :) Aurinkoista viikonlopun jatkoa! ♥

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpö kuva noista bambineista. Äänestit varmaan ihan oikeaa, vaikka ei sitä kyllä aina tiedä, eivät täällä ainakaan pidä aina lupauksiaan.

  VastaaPoista
 3. Karoliina: Mukava päivähän eilinen oli kaikessa yksinkertaisuudessaan. Hyvä kun aina muistaisi, että pieni on kaunista. Aurinkoista viikonloppua!

  Allu: Bambinit istuivat hetken palapelejä rakentaen ja piirrellen. Oli parasta käyttää tilaisuus hyväkseen ja ottaa kuva, kun se ei niistä juoksu- ja peuhaamisleikeistä oikein onnistu.
  Voi hyvänen aika, kun täällä nyt lupaillaan maat ja taivaat. Oli vähällä että en mennyt äänestämäänkään.

  VastaaPoista
 4. No varmaankin annoit äänesi oikein. Ja sitäpaitsi olit ihan hyvän näköinen uudessa kampauksessasi. Ei ihme, että sait hyvää seuraa iltapäiväksi. Ja kevät näkyy tulevan kohisten sinne. Mukavaa viikonloppua vain sinne!

  VastaaPoista
 5. Sira: Oikein glamour-kampaus, vai mitä? Ihme kun pikkuiset eivät huomanneet mitään. Taisi olla todellisuudessa niin tavanomainen:(
  Kivat viikonlopunpäivät sinnekin!

  VastaaPoista
 6. Clarissa, der Frühling da, das ist schön, obwohl, ich glaube in deinen Bildern noch Schnee zu erkennen?

  LG aus Wien

  VastaaPoista
 7. Todella glamour-kampaus. Ihme etteivät huomanneet sitä. Minunkin pitäisi ehtiä käydä kampaajalla ennen lähtöä. Ottaisinkohan samanlaisen glamourin kuin sinäkin. Näyttää hienolta!

  VastaaPoista
 8. Wienermädel: Ja, der Frühling ist hier, aber wie du siehst, es gibt immer noch Schnee:(

  Sira: Kopioi kuva mukaan frissalle!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa, kevät! Kampaajalla käynti piristää aina, itse pääsen ensi lauantaina pääsiäisloman kunniaksi. Äänestämisestä taidankin kirjoittaa ihan oman postauksen, kävi vähän huonosti (nukuin siis...).

  VastaaPoista
 10. kato nyt tätäkin: No sitten vaan glamourkampaus sinullekin:) Nyt menen lukemaan, miten äänestit tai et äänestänyt.

  VastaaPoista