6.3.2011

Sinisiä hetkiä viikon varrelta.Sinisävyisiä käsitöitä — langasta ja savesta. Molemmat minulle yhtä mieluisia.

Pienen pojan rauhallinen lukutuokio sinisellä sohvalla.

Sinistä ja valkoista. Kävimme muutaman päivän matkalla eteläisessä Suomessa. Lunta siellä näytti olevan enemmän kuin täällä meillä, 400 kilometriä pohjoisempana. Kaunista, mutta vain luonnossa. Muuallahan lumi on jo harmaata  ja likaista.

 Pysähdyspaikkamme aina matkan varrella. Yrttitarha on vielä piilossa.

Onneksi Kehäkukan ravintolaan mennään viereisestä ovesta. Kehäkukkia ei vielä missään näy, mutta.....

esikot kirkkaine väreineen tuokoon viestiä kevään tulosta.

6 kommenttia:

 1. Kaunista tuo sininen ja sinivalkoinen....sopii hyvin tähän ajankohtaan. Mutta myös nuo kukkaset, ne ovat kuin valonpilkkuja jotka tuovat kesää lähemmäksi. Aurinkoista laskiasita teille!

  VastaaPoista
 2. Kyllä se kevät on tulossa. Tilasin juuri tuollaiset siniset villasukat ensi talveksi. Osaisin kai itsekin, jos yrittäisin. Jokunen vuosi sitten täkäläinen isomummo teki meille kaikille aina villasukat joululahjaksi. Nyt mieheni sedän naisystävä ajatteli alkaa tehdä meille (meidän ja kälyni perheelle) villasukkia. Mukava idea!

  VastaaPoista
 3. Sira: Synntäreitä täällä vietettiin tänään aurinkoisena laskiaissunnuntaina, sekä isän että pojan. Siihenkin nuo kukat toivat oman iloisen värinsä.

  kato nyt tätäkin: Onpas teillä mukava miehen sedän naisystävä:) Varmaan on hänelläkin kiva kutoa, kun tietää, kenen jalkoja tulevat lämmittämään.

  VastaaPoista
 4. Ahah...siis isän että pojan. No onneksi olkoon molemmille näin jälkikäteen! Aurinkoista laskiasiviikkoa teille kaikille!

  VastaaPoista
 5. Kaunista tuo sinisyys, mutta saisi jo hiljalleen vaihtua räikeämpiin väreihin. Kukkia tekee mieli heti, kun aurinko vähänkään pilkistelee. Tänään ilahdutinkin itseäni gerberalla.

  VastaaPoista
 6. Sira: Kiitän näiden meidä miestemme puolesta:) Aurinkoista viikkoa teillekin.

  Susadim: Samat ajatukset minullakin ja siksi oli pakko laittaa iloisenvärisiä kukkia tuohon loppuun.

  VastaaPoista