8.1.2011

Keittiössä tapahtuu

Tämä perjantaipäivä oli oikein mukava, mutta varsinkin keittiössä oli erikoisen mukavaa. Uusi astianpesukone aiheutti sen verran työtä, että sanoinkin viettäneeni syntymäpäiväni pää roskakaapissa. Siellähän ne kaikki johdot ja letkut ja putket olivat, joten siivottavaa ja kuurattavaa riitti, ennen kuin  vanha oli saatu pois tieltä ja uusi kone saapui.


 Löytyy keittiöstä muutakin kuin astianpesukone , kuten nämä iloiset hedelmät, jotka piristävät mieltä


ja tämä iloinen kannu, joka saa minut aina hyvälle tuulellesekä tämä 5veen hassu hamsteripoika Scoodles. Niille jotka eivät tiedä mikä tämä on, kerron, että se on Zhu Zhu Pet, tämän hetken MUST pikkutyttöjen keskuudessa. Oikeastaan on hyvä, että tämä kelpaa oikean sijasta. Tässä tämä vipeltäjä on lasketteluvarusteissaan ja mikä vauhti sillä olikaan kun se suksillaan suihki pitkin keittiön lattiaa. Selvennykseksi vielä videon pätkä kaikille ihmettelijöille:))9 kommenttia:

 1. Hieno kannu ja meillä on näköjään sama tapa säilyttää kynttilöitä erilaisissa purnukoissa. Tuo Zhu Zhu ei ollut tuttu, mutta nytpä on nähty lasketteleva rottakin. Taatusti pikkutyttöjen suosikki kaikkine oheistarpeineen.

  Nyt kun olet saanut pään pois roskakaapista, niin vietähän leppoisa lauantai!

  VastaaPoista
 2. Vai että vietit roskakaapissa syntymäpäivääsi! No voihan sitä noinkin viettää, miksei, kun saa hienon tiskikoneen "lahjaksi".
  Zhu Zhu oli minulle tuntematon - kaikkea ne keksivätkin - mutta varmaankin suosittu kaveri.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Susadim: HAMSTERI!! Oikaisee 5vee, kun sanon aina vahingossa marsu ja että sitten vielä rottakin:)
  Leppoisaa lauantaita sinullekin.

  Sisko: Ei, ei, mikään lahja ei kone ole, vaikka nuo niin minua kiusoittelevatkin. Hieno kone kuitenkin, taattua saksalaista Miele-merkkiä:)
  Yleensä ei meillä harrasteta noita "pakollisia" leluja, eikä tuokaan tule saamaan sen kummempia tykötarpeita,mielikuvitus saa riittää. Nyt on S jo ommellut hamsterille pussilakanan ja tyynyn:)
  Hyvää viikonloppua Berliiniin!

  VastaaPoista
 4. Vau, oikein Miele tullut taloon, näkyy, että raha liikkuu. :-) Aika jännä tapa viettää synttärit tiskipöydän alla, pitääpä panna korvan taakse idea.

  VastaaPoista
 5. Onnea synttäreiden johdosta!
  Nuo hamsterit taitavat olla Suomessa varsinainen hitti, yksi jos toinenkin sai joululahjaksi. Kyselin omilta lapsiltani, kelpaisiko, ja eivät kuulemma haluaisi... lienevät vähän liian isoja.

  VastaaPoista
 6. Allu: Jouluahan en vietä komeroissa, joten kävi nyt sitten näin noiden synttäreiden suhteen — sotkut tulivat esille.
  Edellinen kone, myös saksalainen, oli meillä yli 23 vuotta. Kannattaa satsata laatuun!
  Meillä on myös yhtä ja toista DDR:ssä tehtyä laatutavaraa:) Nehän on tehty kestämään.

  kato nyt tätäkin: Kiitos, kiitos!
  Kiva nähdä 5vee ensi vuonna tähän aikaan. Luultavasti on jo liian lapsellista leikkiä hamsterilla. Nyt juuri hän tuossa opettaa hamsterilleen maapallosta näyttäen eri maita, leikkii opettajaa:))

  VastaaPoista
 7. Heh...ajattelin, että onpas rotan näköisiä kavereita ja näköjään vahingossa niin kirjoitinkin. Rotta, hamsteri, hiiri, marsu..kaikki samoja (kamalia) jyrsijöitä minun silmissä. Mutta ei kerrota 5 veelle!

  VastaaPoista
 8. Kannte ich gar nicht! Mein Enkel hat nur Autos! LG

  VastaaPoista
 9. Susadim: Paras olla hiljaa. Hänellä on myös aivan oikean näköinen harmaa hiiri ja sillä sitten minua hiiren pelkääjää kiusataan aina kun ovat täällä.

  Wienermädel: Bei uns ist es das Gleiche — nur Autos für die zwei kleinen Jungs!

  VastaaPoista