16.1.2011

6. nautinto, kun voi taikoa......

.....rumasta kaunista. Ei siihen paljon tarvita. Se on aivan yhtä helppoa kuin tämä jokapäiväisen pienen ilon keksiminen. On hyvä kulkea silmät avoinna ja nähdä, mitä ympärillä on. Innostunut mieli on myös hyvänä apuna.


Tähän taikatemppuun tarvittiin  kaksi vanhaa esinettä, maalia ja pensseli.
Oikeastaan tämä juttu sai alkunsa siitä, kun näin erään blogiystävän siivonneen maustekaappinsa. Päätin nyt tehdä saman ja tyhjenihän se, paljon oli vanhaa ja pois heitettävää. Siinä maustekaapin alla minulla on tuo hyllykkö, josta en aikaisemmin ollenkaan pitänyt, mutta nytpä pidän!
Puunvärinen jakkara oli ollut missä lie kosteassa paikassa ja tummat läiskät olivat jo tuomitsemassa sen pois heitettäväksi. Nyt sille koitti kuitenkin uusi elämä ja rinnalla sillä on hiljattain ostettu samanlainen jakkara. Siinäpä hieno pari!

5 kommenttia:

 1. Täytyykin tästä lähteä maalaamaan keittiön tikkaat.

  VastaaPoista
 2. Allu: Ostin kesällä Ikeasta jakkaran, joka on vielä maalaamatta.

  VastaaPoista
 3. Pienistä iloista syntyy kaunista jälkeä. Minä maalailen sitten taas siellä maalla. Nyt täytyy ruveta askartelemaan onnittelukorttia serkulleni, joka täyttää pian pyöreitä vuosia. Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Meillä olisi pojan huoneessa yksi lipasto, jonka voisi maalata, mutta siinä olisi valtavasti hommaa (neljä laatikkoa ja kaksi ovea). Isompi projekti, pitänee odottaa siihen sopivaa aikaa.

  VastaaPoista
 5. Sira: Kortteja on kiva askarrella. Hyvää alkavaa viikkoa sinne Berliiniin!

  kato nyt tätäkin: Minullakin olisi odottamassa aika iso projekti, eli suuri vanhanajan peilipiironki isoine ja pienine laatikoineen odottaisi uutta maalia. Olen maalannut sen aikoinaan siniseksi! Onneksi se on yläkerran makuuhuoneessa eikä kaikkien nähtävillä.

  VastaaPoista