13.12.2010

Valoa kaamokseen


Tänään on 13. joulukuuta, Lucian-päivä. Aamulla aikaisin pukeutuvat tytöt valkoisiin vaatteisiin ja tuovat kynttilöineen valoa talven pimeyteen kodeissa, kouluissa, päiväkodeissa ja monella työpaikallakin.  Toisella meidän tytöistä olikin tänään sen takia aikainen herätys:)Täällä kotona leivoin lussekatter eli luciapullia  Aamulla emme ehdi kuunnella tätä kaunista laulua, mutta nautitaan sitten iltapäivällä kahvipöydässä musiikista pullan kera :p


6 kommenttia:

 1. Vippaapas yksi luciapulla tännekin, saat vaihdossa eilistä suklaakakkuani (jossa ei ole lainkaan kaloreita, vain pari suklaalevyä ja 300g voita ja 6 munaa).

  VastaaPoista
 2. Allu: Jeps,sopii hyvin tuollainen vaihtokauppa. Näissä luciapullissa kun ei ollut paljon sokeriakaan ja makeaa tekee nyt mieli.

  VastaaPoista
 3. Ein wunderschönes Fest feiert ihr und danke für das Video!

  LG aus Wien

  VastaaPoista
 4. Hienoa kuultavaa!
  Minulla mennä hurahti koko päivä muissa hommissa, vasta iltamyöhällä ennen nukkumaanmenoa huomasin, että oli Lucia-päivä. Harmitti vähän.

  VastaaPoista
 5. Wienermädel: Ja, es ist immer ein schönes Fest!

  Sira: Harmi. Se taisi olla se oviverho, vai?

  VastaaPoista
 6. Niin, oviverho vei ajatukseni muualle. Oli pakko nyt se ommella, ennenkuin H.saapuu. Sitten ei voi sitä tehdä, kun menettää yhden huoneen.

  VastaaPoista