5.10.2010

Valmiina matkaan

 

Se on aitoa, ei huttua,
kun kutoo nuttua.
Puikot kädessä
moikataan tuttua!*

Nyt kun tuo kolmaskin nuttu on valmis, ei puutu muuta kuin "matkalippu" eli postimerkki. Saa nähdä tuleeko näitä Etiopia-nuttuja [ linkki] kudottua vielä lisää, luultavasti, vaikka ei nyt heti. Nyt on "tilauksessa" toinen työ, eli tytölle kauluri, jonka voi kietoa muutaman kerran kaulan ympäri. Halutessaan sen saa vetää vielä pään suojaksi, joten pituutta sille siis tulee  - en tiedä kuinka paljon.

*Kun etsin netistä  Etiopia-nutun lähetystietoja, osuin sattumalta YLE:n Puoli Seitsemän ohjelmaan ja tuohon Ile Vainion spontaanisti keksimään runoon:) Pakko lainata, koska se on HIENO!

10 kommenttia:

 1. Hianoja on, kyllä varmaan kelpaa. Minun nutusta loppui lanka eikä löytynyt kotoa sopivaa lankaa raidaksikaan eli pitänee lähteä ostamaan. Naapurini, joka kutoo jatkuvasti sukkia, haluaa vaihteeksi siirtyä nuttualalle hänkin.

  VastaaPoista
 2. Allu: HIENOA kun naapurikin innostui. Osaat varmaan kääntää tuon runon hänelle, muista loppusoinnut:)

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa ja pitkää käyttöikää nutuille :) Hienoa, kun Allun naapurikin innostui asiasta. Niin se vain etenee kulovalkean lailla.

  Mulla oli lapsena sellainen kauluri-päähine yhdistelmä. En muista paljonko oli mittaa, mutta muistan sen olleen kovasti muodissa joskus 80-luvulla.

  VastaaPoista
 4. Susadim: Joo, hieno asia tuo että sanoma leviää.
  Ne kaulurit ja säärystimet ovat tulleet nyt takaisin, mikäli on noihin "päivannasu"-blogeihin uskominen:D

  VastaaPoista
 5. Hienoja nuttuja! Pitäisiköhän minunkin heittää nuo sukankutomiset silleen ja alkaa kutoa nuttuja. Mutta sitä ennen on kuitenkin tilauksessa monta muuta, kuten esim. myssy H:lle ja lapaset ja kaikenlaista muuta. En ole jostain syystä loman jälkeen alkanut vielä lainkaan kutomaan.

  VastaaPoista
 6. Ich möchte auch wiedereinmal herzlich "Hallo" sagen. Bei uns gibt es Dank des Föhns auch wunderbare goldene Herbsttage.
  Ich selbst bin nach wie vor nur Gast-PC-Benutzerin, weil mein Acer-Baby von Tschechien noch nicht zurückgekehrt ist und eine Neuanschaffung erst in Wien überlegt wird.

  Liebe Grüsse aus unserem Herrenzimmer :-))

  VastaaPoista
 7. Sira: Nuttu-juttua kannattaa kyllä tosissaan harkita sitten kun....!

  Wienermädel: Schöne Grüsse an Gast-PC-Benutzerin im Herrenzimmer:)

  VastaaPoista
 8. Jättefina!

  Trevligt att du är med i min utlottning! Lycka till!

  VastaaPoista
 9. Hienoja nuttuja. Kävin linkkien kautta vähän katselemassa, ja tässähän saattaisi olla sopivan järkevää tekemistä käsille...

  VastaaPoista
 10. Huset på landet: Tack! Nu har jag skickat tröjorna till ett sjukhus i Etiopien.

  kato nyt tätäkin: Aivan ihanaa, jos sinäkin tartut puikkoihin tässä tarkoituksessa!

  VastaaPoista