8.8.2010

Sade


Eilen vietimme iloisia syntymäpäiväjuhlia miltei helteisessä säässä, tänä aamuna aikaisin sai herätä -  ei voi sanoa ukkosen jyrinään, vaan  mahtavaan räjähdykseen. Sitten tuli vettä kuin kaatamalla ja sitä on tullut vähän väliä pitkin päivää. Puut tässä ympärillä ovat edelleen pystyssä, ihme ja kumma.

Eipä hätää, onhan tässä jo kesän mittaan saanut nauttia auringosta ja varmaan saadaan edelleenkin.
Tämän sateisen päivän vietin tiiviisti sisällä. Latasin iPodiin uutta kuunneltavaa, muun muassa tämän Nadjan huoneen ohjelman Hannu Väisäsen uusimmasta kirjasta ja WDR5 Bücher-ohjelman.  Nyt olen istunut mukavasti sohvalla, kuunnellut iPodia ja kutonut nuttua, jonka aloitin, kun vietin leppoisia hetkiä kesämökillä.


Tv-ruutukin pimeni, kanavat menivät kai jotenkin sekaisin tuon mahtavan pamauksen seurauksena. Tällaista ruutua  olemme sen sijaan saaneet töllöttää.

6 kommenttia:

 1. Ylimmässä kuvassa sadepisarat antavat vaikutelman syksyisestä, sumuisesta aamusta. Voi kuinka niitä odotankaan, tämä kesä on ollut suorastaan kärsimystä, kun en auringosta pidä. Hyvä kuitenkin, että juhlat menivät aurinkoisissa merkeissä.

  Osaisinpa ja ymmärtäisinpä jotain noista latailtavista iPodeista. Paljon voisi mielenkiintoisia juttuja kuunnella.

  VastaaPoista
 2. Otin tuon kuvan, kun satoi kaatamalla, ja lämmintä ja kosteaa on sisälläkin.
  Lähetänkö meidän pojan sinne neuvomaan. Hänen "syytään" on, että minulla on näitä nykyajan juttuja. IPodista sanon, että se on kyllä hyvä. Tulee kuunneltua ohjelmia, joita ei muuten huomaisi, kun harvoin luen ohjelmatietoja enkä useinkaan istu radion vieressä.

  VastaaPoista
 3. Voi jukra, kaikkea sä tunnet kun mun lempikanavanikin eli WDR5, joka on aina autossa tai keittiössä päällä. Sieltä kuuntelen hienoja tieto- ja kulttuuriohjelmia ja lastenohjelmiakin, esim. Lilipuz ja Bärenbudea kuunteli Allumieskin ennen, kun oli Düsseldorfin lähellä töissä ja ajeli iltaisin kotiin. Lilipuziin soitteli muuten vanhemmiltaan salaa 4veen serkku 5vee suoraan lähetykseen ja kertoili, mitä muusikkovanhemmat tykkää kapellimestari XY:stä tai siis mistä eivät tykkää. Isä kuuli yhtäkkiä pikkupoikansa äänen radiosta, nolo juttu, kun mainitsi nimiä.
  Yhdyn Susadimiin: kunpa ymmärtäis jotain iPodista. Nyt kyllä tilasin yhden lehden ja saan niiltä lahjaksi iPodin, joten pitää harjoitella. Tiedän nyt, kuka mua sitten osaa neuvoa.

  VastaaPoista
 4. Allu: Mikä sattuma, että olen löytänyt sinun kanavasi. Onko vinkkejä muista ohjelmista, olen aina kuunnellut vain noita kirjallisuusjuttuja.
  Voi tuota serkkupoikaa:) Lasten suustahan sen totuuden kuulee. Pitää laittaa muistiin nuo lastensivut, olivat kivan näköiset. Meidän nyt sitten 5vee tykkää varmaan.
  Täällähän ei radiosta kuule saksal. kanavia, siinäkin tuosta iPodista on hyötyä. Piti muuten taas kantapään kautta tutustua iPodiini, oli liian pitkä tauko tässä välillä, mutta onnistuinhan sitten kyllä.

  VastaaPoista
 5. Muistin nyt vasta, että kysyit ohjelmista. En minä niin "gezielt" radioo kuuntele eli useimmiten autossa tai keittiössä ruokaa laittaessa. Tänään tuli juuri salaattia putsatessa Leonardo ja sitä on kiva kuunnella siinä hommia tehdessä, löytyy varmaan netistä. Lauantaisin tulee taas Kabarett siihen aikaan, kun meillä on kokkailut illallisvieraille meneillään eli neljän jälkeen MEZ.

  VastaaPoista
 6. Allu: Noin minäkin radiota kuuntelen, paitsi kesäpaikassa, missä tulee kuunneltua iltaisin enemmänkin.
  Katsoin, että nuo sun ohjelmat löytyvät podcastina, eli voin niitä ladata ja kuunnella sitten kun huvittaa.Kiitos vaan!
  Laitan tähän sattumalta löytämäni linkin siitä, mitä podcast on;) http://www.unessa.net/omenatarha/artikkelit/johdatus-podcastiin/

  VastaaPoista