2.7.2010

Kirjan- ja lapsenhoitoa

Yöpöydälläni on aikamoinen pino kirjoja, jotka odottavat lukuvuoroaan ja tuo pino vain kasvaa kasvamistaan — tänäänkin kahdella mielenkiintoisella uutuudella. Toinen uutuuksista tuli tästä "nettikirjakaupasta" [linkki]. Monet noista kirjoista ovat saaneet odottaa vuoroaan jo pitemmän aikaa, aina joku pääsee etuilemaan. Samat säännöt pätevät tässä kuin yleensäkin elämässä.
Iltaisin nukkumaan mennessäni olen aivastellut normaalia enemmän ja siitä saan syyttää kirjapinoani. Tänään kannoin koko komeuden ulos tuulettumaan. Nyt on taas raikasta ja puhdasta luettavaa. Valitettavasti vastaavia kirjapinoja on muuallakin tässä talossa. 

EDIT 1:  Tiedonhaluisen yleisön pyynnöstä vielä lähikuvat.Eilinen päivä meni toisenlaisen lukemisen merkeissä. Gunilla Wolden  Totte-kirjat  ovat paljon parempia kuin joku Doris Lessingin Viides lapsi, ainakin tämän 2-veen mielestä....
...tai jäätelö muumikeksien kanssa on kyllä vieläkin parempaa. Kaikkein parasta on kuitenkin aina...
...korillinen pikkuautoja. Niitä ei voita mikään. Kritiikki näköjään kyllä kasvaa autojenkin suhteen, tuleehan pojalla pian 3 vuotta täyteen. "Tämä on romuauto, tämä ei oo romu, tämä on romu jne." kuului, kun hän autojaan matolle asetteli. Pakkohan on jonkun jo ollakin  romu, kun ikää on jo melkein 30-vuotta.


Illalla lähdimme viemään 2-vee kotiinsa ja ihailimme ja ihmettelimme valtavaa pilvimassaa taivaalla. Huokailin taas, että pitäisi olla kunnon kamera, mutta kyllä minulle tämä Canon Ixus saa kelvata.

EDIT 2 : Suurkiitos erittäin hyvin toimivalle "nettikirjakaupalle". Linkkihän oli tuolla edellä. Toimitus nopeaa ja luotettavaa!

7 kommenttia:

 1. Lukeminen on melkein parasta kesäpuuhaa. Pian sinäkin tiedät miten hanhi jaetaan :) Kaikkia lukuvuoroaan odottavia kirjojasi en miniläppärin ruudulta erottanut, mutta ainakin tuon Rajalan Lasinkirkas, hullunrohkea haluan minäkin lukea.

  Jäätelön syönti on kutakuinkin siinä samalla viivalla lukemisen kanssa...Nyt taistelen päivän kolmatta annosta vastaan...

  VastaaPoista
 2. er liebt mich, er liebt mich nicht, er liebt mich.... romuauto, ei romu, romuauto, ei romu...
  Kiva, että sulla on niin luotettava nettiverkkokauppa. Toivottavasti kirjoitat hyvät arvostelut palvelusta nettiin. Minäkin tiirailin tuossa vanhoin silmin tuota kirjapinoa. Sieltä löytyy Susadimin suositus eli Tolstoin hanhi. Panu Rajalan haluan minäkin lukea. Kirjavaras on tuttu, luin sen jopa englanniksi *olenylpeä*, Tarttin luki Allumies varmaan vuonna 1996, ei muistaakseni tykännyt enkä ole sitten lukenut. Hurmion tyttäret tulee meidän suomalaisen seurakunnan kirjallisuuspiiriin vähän niinkuin esimakuna, kun ensi vuonna tulee hieno seminaari Tulenkantajista. Hyvinhän se Ixus toimii, mun meni rikki vuosi pari sitten.

  VastaaPoista
 3. Ihana pino. Minun pinoni on vähän pienentynyt, joten saan lähteä taas kirjakauppaan!

  VastaaPoista
 4. Susadim: Näin on, kirjat ja jäätelö — kesän tärkeitä elementtejä. Laitoin nyt oikein lähikuvat kirjoista, joten hyvin näkyvät varmaan miniläppärilläkin, kun niitä suurentelet.Hyvä kun tuli käyttöä näillekin kuville:)
  Tolstoi on aina kiinnostanut minua, sen takia hanhi halusi minunkin hyllyyni.Kiitos vinkistä!

  Allu: No nyt ei tarvitse tiirailla, suurennat vain kuvat ja näet loputkin pölyttömät kirjani. Vai että seminaari Tulenkantajista. Hienoa.
  "Kirjakauppias" saa sitten raportoida lähemmin.

  kato nyt tätäkin: Joo, olen huomannut,että tuo kirjalista sivupalkissasi on pidentynyt. Mukavia löytöretkiä kirjakauppoihin, että saat taas kasvatettua pinoa entiselleen:)

  VastaaPoista
 5. No niin, geht doch, warum nicht direkt so!? No nyt näin, että siellä on mm. Eckhart Tolle, jonka DVD-esitelmää naapuri sattumalta just eilen tarjosi, mutta kieltäydyin, kun en kesähelteellä katso mitään.

  VastaaPoista
 6. Allu: Meilläkin on saksankieliset DVDt ja niitä kuunnellessa alkaa kummasti nukuttaa. On niin rauhallista puhetta, mutta täyttä asiaa toki.

  VastaaPoista
 7. Immer ein gutes Buch dabei, wenn du auf die Enkelkinder bei dir haben kannst!

  Liebe Grüsse

  VastaaPoista