16.7.2010

Huh hellettäTämän alla olen viihtynyt viime aikoina erittäin hyvin. Vähempikin helle riittäisi minulle aivan mainiosti, vaikka turha tässä on valittaa, kun saa vain olla ja nauttia. Sitä näyttävät tekevän puutarhan kukatkin, kunhan saavat välillä vettä. Onneksi pienet sadekuurot ovat hoitaneet sen asian .Kesäpaikkamme harmaat aitanseinät ovat ehtineet nähdä ties kuinka monta helteistä tai sateista kesää, mutta ei voi muuta sanoa, kuin että aika tekee tehtävänsä - väri vain kaunistuu ja kaunistuu.

Nämä pikkupirpanat eivät ole varmaan edes huomanneet, että olisi jotenkin liian lämmintä. Touhua riittää: mustikoita poimitaan kippoon tai suoraan suuhun,välillä huidotaan vain pois hyttyset ja paarmat. 3vee piti huolen siitä , että traktorihommat tulivat hoidettua, 4vee toimi taas hengenpelastajana. Ötökkä-parka oli hukkumaisillaan vesisaaviin, tyttö sen sieltä pelasti, antoi kukkia syötäväksi ja ravitseva mesi virvoitti pienen raukan. 
Pitää kai ottaa noista pienistä oppia eikä valittaa turhasta.

2 kommenttia:

  1. Näin kuumalla ei jaksa mitään puuhailla, joten tulee luettua paljon. Eilen muuten tulit mieleeni yhtä kivaa keskusteluohjelmaa katsoessa, saattaisit pitää siitä. Oletkohan katsonut torstaisin Sommarpratarna på FST5 kl 22.30-23.30?

    VastaaPoista
  2. Susadim: Ei ole tullut katsottua ohjelmaa, mutta näin, että se tulee vielä kahtena torstaina mielenkiintoisine aiheineen. Ruotsin tv:stä olen aikaisempina vuosina katsonut vastaavaa. Jos vain kotona olen, pitää muistaa ensi torstaina istahtaa töllöttämään kl 22.30.

    VastaaPoista