22.7.2010

Hellepäivien herkku


tai yleensä kesäpäivien herkku on tämä värikäs keitto [linkki] tomaateista, paprikoista ja muista kesän vihanneksista.
Seuraksi sopii foccacia-leipä, jonka ohje on mm. täällä.

Jälkiruuaksi helppo herkku: juuri poimittuja mansikoita ja vaniljajäätelöä.

 MUISTILISTA OSTOKSILLE MUKAAN: 
     

4 kommenttia:

  1. Nam nam. Meilläkin oli vihanneskeittoa, tosin lämmintä keittoa, kun ulkona on nyt niin kylmä (+25C). Ihania suomalaisia mansikoita teillä ja jännä nähdä, miten jäätelö on paloiteltu, ihan niinkuin meillä kotona aikanaan. Saksassa kun tehdään aina palloja.

    VastaaPoista
  2. Allu: Tehtiin noin (kuten mekin kotona aikoinaan), kun haluttiin nyt pienempiä paloja. Meillä on kyllä oikein kunnon jäätelökauha, sellainen kuin ennen vanhaan oli jäätelökioskeissakin ja sillä tyttö yleensä tekee hienoja palloja. Minä teen usein hosumalla onttoja, mutta hän onkin tekijä, sillä koko opiskeluajan, eli monta vuotta hän tienasi taskurahoja ranskalaisessa kahvilassa. Siis Suomessa.

    VastaaPoista
  3. Nam! Meillä viileähkö viikonloppu (no, tänään noin 20 astetta), mutta nuo maistuisivat siltikin.

    VastaaPoista
  4. kato nyt tätäkin: lisää mansikoita ja jäätelöä,muu ei nyt maistukaan, sillä luvattiin superhelteiden jatkuvan.

    VastaaPoista