20.6.2010

Prinsessa Ruusu linnassa

Joku teema on meidän kokoontumisillamme aina hyvä olla, tuumivat nämä meidän tytöt, kun tulevat perheineen kotona käymään. Tänään oli päivän otsikkona KUNINKAALLISET HÄÄT .
Kun tytöt ja hiukan toki muutkin olivat huolehtineet herkullisesta tarjoilusta, ryhdyimme 4-veen kanssa askartelemaan pöytään sopivia koristeita. Lippuja piti värittää, mukeihin löytää sopivat kuvat, pääsyliputkin, kruununmuotoiset, jaettiin kaikille. Prinsessa-aiheinen muistipeli oli hyvää ajanvietettä ennen hääjuhlien alkamista.Oli siinä pikkutytöllä touhuamista......
 ....ennen kuin päästiin TV:n eteen hääjuhlia katsomaan.


 
Siinä on nyt sitten tuo Ruotsin uusi prinssi ja mitä työtä prinssipuoliso oikein tekee? Onkohan näin, kuten Tove Jansson on joskus tuumannut: prinssipuolison ei tarvitse tehdä muuta kuin nyökkäillä ja hymyillä, sanoo prinsessa Niiskuneiti?


Turha sitä on tässä ruveta pohtimaan. Viihdettähän tämä tänään oli ja meillä oli oikein mukavaa.


10 kommenttia:

 1. Voi miten hienot kemut teillä oli kaikkine askarteluineen ja prinsessakakkuineen! Kyllä minäkin muuttorumban katkaisin häiden ajaksi ja varustauduin hyvällä ruoalla ja juomalla, mutta noin upeita rekvisiittoja ei kyllä ollut (mukit on hyvä idea!)

  Suomenpään kommentaattorit olivat harmi kyllä melkoisen tietämättömiä ja asiattomia.

  Kun Silvia ja Kaarle menivät naimisiin olivat naapurit tulleet meille katsomaan häitä, koska meillä oli väritelevisio. Minä olin hiukan aikaisemmin oppinut kävelemään ja kovasti menossa mukana :)

  VastaaPoista
 2. Jospa se saksalainen prinssi Friedrich Karl (varmaan Allumiehen aatelissukua, kun Allumies on toiselta nimeltään Friedrich ja isänsä oli Karl) ei olisi kieltäytynyt tulemasta Suomen kuninkaaksi, niin olisi Suomessakin noita rinsessoita. Söötti tuo Muumi-tarina.

  VastaaPoista
 3. Susadim: Kemut olivat oikein onnistuneet, vaikka ei tässä mitään rojalisteja erityisemmin olla. Me katsoimme lähetystä Ruotsin tv:stä, joten selostuskin oli ihan o.k.
  Pitänee printata Victoria- ja Daniel-paperinuket Iltasanomien linkistä, että pikkutyttö saa jatkaa prinsessaleikkejään kotonaankin.

  VastaaPoista
 4. Allu: Hesarin kuukausiliitteessä on nin herttainen juttu noista meidän kuninkaallisistamme.Friedrich Karlin pojanpojan poika lupasi ryhtyä kuninkaaksemme, vaikka emme hänen esi-isälleen tuota kunniaa suoneetkaan. Tai sukulaispoika Allumiehestäkö Suomen kuningas tulisi!

  VastaaPoista
 5. Juuuuu!!Allumies kuninkaaksi ja minä kuningattareksi.
  http://smilie-land.de/t/smilie.php?s=krone

  VastaaPoista
 6. Allu: Mitenkähän sua nyt pitää kutsua? Teidän Kuninkaallinen Korkeutenne Allu, ehkä? Tuo Allu särähtää korvaan tässä yhteydessä, en tiedä miksi.

  VastaaPoista
 7. Allu: No mikäpäs muu. Hienosti hoksattu!

  VastaaPoista
 8. Hauptsache, eine schöne Hochzeit und die Zuschauer haben Freude daran.
  Besonders die Kleinen, wie man sieht.

  Liebe Grüsse

  VastaaPoista
 9. Wienermädel: Ja,die Hochzeit war gute Unterhaltung für die Kleinen aber auch für uns Erwachsene:)
  Liebe Grüsse!

  VastaaPoista