5.3.2010

Perjantaipäivän paikkaukset

Tässä perjantaimeemissä pitää täydentää mustalla kirjoitetut lauseet. Löysin meemin Allun Dit un dat-blogista.
 1. Mikään ei saa minua hyppäämään benji-hyppyä.
 2. Mustarastaan laulu muistuttaa, että nyt on kevät (?)
 3. En voi elää ilman ilmaa, jota hengitän                                                                               
 4. Olla ostamatta yhtään mitään kahteen viikkoon ja jättää tietokone rauhaan kahdeksi kuukaudeksi ovat kaksi asiaa, joita haluaisin kokeilla.
 5. Jos elämä antaa minulle sitruunoita, teen niistä mehua. Joskus on kyllä paikallaan protestoida, huutaa, itkeä ja surra.
 6. Juhannuksen vietto saaressa perheen, serkkujen, tätien, setien ja enojen kanssa. Iso kokko rantakivillä, haitarin soitto, laulut ja naurut on yksi ihanimpia lapsuuden muistojani. 
 7. Viikonlopun ohjelma: tänä iltana nautin, en mistään erityisestä, vaan siitä, että saa vain olla, huomenna pitäisi ehtiä modernin taiteen museoon katsomaan, mitä Marita Liulian Choosing My Religion pitää sisällään  ja kaupoissa pitää myös juosta, kun on meidän pojan syntymäpäivä ja lahja on hankkimatta. Viemme lahjapaketin oven taakse ja "juoksemme" kiireesti pois, koska emme halua vatsatautia, jota siinä perheessä parhaillaan podetaan ja sunnuntaina suren, kun arki on jälleen edessä, sunnuntai-allergiani ei lievene iänkään myötä.

8 kommenttia:

 1. Hö, enkös minä nähnyt tuon näyttelyn Kiasmassa? Missäs se nyt on? Toivottavasti ette saa vatsatautia, minä täällä toivon, ettei Allumiehen flunssa tarttuis, mutta yleensä meillä on eri bakteerit, joten on toivoa, etten sairastu.

  VastaaPoista
 2. Allu: Se on täällä "meidän nurkilla" eli Vaasassa vielä viikon.
  Ei me saada, kun ei mennä lähelle eikä meillä yleensä tapaa olla noita vatsatauteja.

  VastaaPoista
 3. Ja minähän olen taas koko kesän (melkein ainakin) ilman tietokonetta, niin että osaan kyllä senkin taidon. Ja osaan olla ostamattakin, kun en vaan mene kauppoihin. Kun olen maalla, niin siellä on niin paljon muuta hommaa, ettei aikaakaan jää moisiin huvituksiin. Pojalle onnittelumme.

  VastaaPoista
 4. Sira: Sama juttu kesäpaikassamme, on ihanaa olla ilman tietokonetta, mutta eihän siitä kahta kuukautta minulle tule.
  Tuolla että ei osta mitään tarkoitin, että ei osta ruokaakaan, vaan käyttää vain sitä, mitä kaapista löytää koska sillä kyllä pärjäisi pitkään. Muuten en niin paljon käy ostoksilla, ei huvita, tavaraa on jo liikaakin ja onneksi on pitkä matkakin.

  VastaaPoista
 5. Tuo juhannuksenvietto kuulostaakin aivan ihanalta. Meidän suvussa on aina nyhjätty omissa oloissa, ikävä kyllä. Ja riideltykin on niin, että oli kyläilytaukoja.
  Minullakin on sunnuntai-allergia, välillä pahempana, välillä taas lievempänä.

  VastaaPoista
 6. kato nyt tätäkin: Tuohan oli yksi mieleen jäänyt ihana muisto. On niitä toisenlaisiakin muistoja ja niissä varsinkin nuo tädit riitelevät ja pitävät mykkäkoulua ja jotkut serkut jatkavat samaa rataa edelleen:)

  VastaaPoista
 7. Heissan taasen! Välillä pidän juuri noita "en osta mitään" päiviä ja viikkoja. Ruokakaappiin(kin) kertyy mitä ihmeeellisimpiä asioita, joilla pärjää kyllä hyvin. (Vain koiramussu saattaa tarvita kaupan tädin sapuskaa).

  Jos elämä tarjoilee sitruunoita, niin ensimmäiseksi ajattelen kyseessä olevan oma asenneongelmani asian suhteen.

  VastaaPoista
 8. Susadim:) Hej på dig! Aivan tosissani haluaisin nuo kaapit tyhjentää minäkin ja kun meillä ei ole enää tuota koiramussuakaan, niin voisi onnistuakin.

  Onhan se asennekysymys, kuinka ne sitruunat vastaan ottaa. Positiivinen asenne on tärkeä, mutta on myös hyvä joskus päästää vihat ja surut ulos, koska niiden patoaminen sisälle voi peittää alleen kaikki positiiviset tunteet. Hyvä on tosin tarkistaa oma asenne, mutta ei saa liikaa itseään syyllistääkään. On tämä vaikeaa, tämä elämä:)

  VastaaPoista