20.1.2010

Ota rennosti


Nämä keskiviikot ja hiukan tiistaitkin ovat sellaisia, että iltapäivällä kotiin tullessa on stressaantunut ja levoton olo. Piti taas kerran ottaa itseään niskasta kiinni ja miettiä, mitkä asiat ovat kuitenkin hyvin, mitä ilon aiheita  löytyy, myös tänään.


- Keitän kahvit ja istahdan keittiön pöydän ääreen.


- Ihailen myöhästynyttä joululahjaa, jonka sain eilen. Hiukan vihreää ja kukkia ympärille, niin kyllä tuon saa kevääseenkin sopimaan!


- Erityinen ilon aihe tuli tänään postin mukana. Jaana Maarian blogissa oli arvonta, jossa onni suosi minua. Sain söpöjä iloisia asioita, joiden pienet yksityiskohdat saavat hyvälle tuulelle ja inspiroivat tekemään  yhtä hauskoja esineitä. Todella tämän päivän ilopilleri


Syvällistä muumifilosofiaa löytyy tästä pikku magneetista.

Päivän arvosana: Kiitettävä

11 kommenttia:

 1. Rauhallinen kahvihetki tuo joka päivään jotain iloa. En kyllä muista, että olisin nauttinut muutama vuosi sitten yhtä paljon kahvitteluista kuin nykyään. Mikähän siinä lie...

  Onnittelut palkinnosta!

  VastaaPoista
 2. kato nyt tätäkin: Näin on! Työpaikalla ne kahvittelut ovat vain sellaisia pikaisia puolikupillisia. Kotona taas nautinto.
  Kiitos! Kerrankin onnisti.

  VastaaPoista
 3. No tuohan on ihan selvä pakkastonttu!

  Terv. J

  VastaaPoista
 4. J: No Jonsku sinäpä sen sanoit!

  VastaaPoista
 5. No onpas sua onnistanut arpajaisissa. Saanko lainata tuota ekaa "ohjekuvaa" blogiini? Kertamaksu vai kuukausimaksu? Ja kuinka paljon?

  VastaaPoista
 6. Hyvä blogiystävä saa sen ihan ilmaiseksi. Muille se tulisi kalliiksi.

  VastaaPoista
 7. hei, olen maalannut tuon saman joulupukin aikoinaan. minun on punainen/vihrea/musta. sinun on paljon kivempi. :)

  voisinpa sanoa etta minunkin paiva oli kiitettava. olen ihan poikki huonosti nukutun yon (ei kun MONEN huonosti nukutun yon) takia. hyva kun jaksan tassa istua ja lueskella. :) kohta lepaamaan.

  piristys postit on parhaita.

  VastaaPoista
 8. No olipas sinulla hieno päivä! Onnea oikein muumien ja tonttujen kera. Tollaisia päiviä voisi olla useampiakin, eikö?

  VastaaPoista
 9. Lintu sininen: Toivotaan, että univelkasi pienentyy vähitellen. Ymmärrän hyvin, että veto on poissa, kun ei nuku.

  Sira: Kyllä vaan. Ei ihan joka päivä, mutta usein kumminkin.

  VastaaPoista
 10. Ai kun hauskaa, että sain tuotettua vähän iloa päivääsi - myöhässä, mutta ilmeisesti hyvään aikaan. Tonttu onkin selvästi "Gartenzwerg" ja voi toimia kkotitonttuna ympäri vuotta!

  Iloitaan pienistä iloista!

  VastaaPoista
 11. Jaana: Niin teemme! Nuo päivän pienet ilot ovat kuitenkin niitä parhaita.

  VastaaPoista