3.1.2010

Ja loma jatkuu.....


......vielä muutaman päivän. Mielellään saisivat nämä leppoisat päivät  jatkua vielä pitempään. Kun nuo pikkuiset ovat käymässä, riittää kyllä vilinää vilskettä ja hulinaa  huisketta aivan riittämiin. Kun vinttikomerosta haettiin taas lisää pojan vanhoja autoja, oli ilo ylimmillään. Vaikka joulupukki oli äskettäin tuonut pikkupojille hienoja paketteja, olivat nämä retroautot kovasti mieluisia. Pikkutyttö 4v oli myös täysillä mukana autoleikeissä:) Pärinää riitti.
Välillä on sitten ollut rauhallisia päiviä. Jotkut ovat ratkaisseet sanaristikkoa, joku lukeneet, jotkut ovat valmistaneet herkkuja pöytään, välillä on lähdetty "seikkailemaan" liukkaille lumisille teille.Ja kun on nautittu hiljaisuudesta, on otettu esille vanhat vinyylit ja pistetty musiikki soimaan.

9 kommenttia:

 1. Söpö video, mutta miksi famu ei tanssinut mukana?

  VastaaPoista
 2. Allu: Jonkun piti filmata, joten moster J sai olla partnerina.

  VastaaPoista
 3. Kovaa menoa! Omakin jalka alkoi vähän vipattaa ;-)
  Täälläkin lomaa vielä pari päivää...

  VastaaPoista
 4. kato nyt tätäkin: Ei ihme, onhan tuossa Simon and Garfunkelin Kodachromessa kiva vauhti päällä. En tiedä mistä tuokin levy esiin tuli, mutta 4v tykkäs siitä heti.
  Nautitaan lomasta!

  VastaaPoista
 5. Joo musiikki vie mukanaan...Ihanaa! Nautihan vielä noista vapaapäivisäsi!

  VastaaPoista
 6. Sira: Tehkää perässä, hyvää jumppaakin tuo on:)

  VastaaPoista
 7. Hejsan!
  Du ser ut att ha haft en trevlig jul och ett fint nytt år!! Ledigheten fortsätter, visst är det skönt!! Jag har hela denna vecka ledig ännu. Njuter att vara hemma med Anton samt scrappa.
  Sköt om dej!

  VastaaPoista
 8. Hej Karina, julen har nog varit riktigt trevlig. Skönt med så många lediga dagar. Nu ska ja gå och se vad du har scrappat!
  Ha det så bra!

  VastaaPoista