13.12.2009

Lucian päivän ilta

Sankta Lucia, ljusklara hägring,
sprid i vår vinternatt glans av din fägring.
Drömmar med vingesus under oss sia,
tänd dina vita ljus, Sankta Lucia.


Mikä sen kauniimpaa keskellä pimeintä aikaa kuin valon tuoja, Lucia. Nyt ollaan jo illassa ja kynttiläkruunu on sammutettu. Tuo pieni Luciatyttökin on jo unten mailla ja näkee ehkä unta tontuista ja joululahjapaketeista.
Tonttujen työtä helpotimmekin tänään lähtemällä tuonne ihmisvilinään ostoksille. Kotiin palattiin kassit täynnä eri kokoisia paketteja. Mikä helpotus, että löytyi kaikki, mitä toivomuslistoissa luki. Kirjantekijätontulle olen jo lähettänyt toivomuslistani, se ei ollut pitkä: siinä oli vain kaksi kirjaa ja yritän nyt olla kiltti, että saisin ne.


Lunta toivomme lisää, sitä kun on vain nimeksi. Valaiseehan se kuitenkin jo maiseman.


12 kommenttia:

 1. Vilken söt Lucia! Meillä on vaan keramiikkanen.

  VastaaPoista
 2. Allu: Niin,on tämä söpömpi kuin meidänkin keramiikka-Lucia

  VastaaPoista
 3. Söötti pikku Lucia toi mieleen toisen pikku enkelin vuosia sitten, jolle tekaisin Oman vanhasta lakanasta valkoisen mekon. Tämä enkeli tulee tänään tänne Berliiniin.

  VastaaPoista
 4. Sira: No teillä on sitten juhlan tuntua, kun saatte mieluisan "vieraan". Terveisiä hänellekin.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti kirjalistalla ei ole tiiliskiviromaaneja, koska kirjantekijätontulle tulee aika kiirus tässä vaiheessa :) Minä aina varmistan joulun lukunautinnot ostamalla itse pyhiksi kirjan tai pari.

  VastaaPoista
 6. Elämme jännittäviä päiviä! Miehen lahja tuottaa vähän päänvaivaa. Kello pitäisi löytää, mutta olen nähnyt vain liian rumia, isoja ja kalliita. Mutta onhan tässä vielä aikaa.
  Ja itselleni ajattelin lähteä etsimään hyvää lomalukemista, sillä ainahan ei tiedä, sattuuko sellaista saamaan...

  VastaaPoista
 7. Susadim: Vikkeläsormisia nuo tontut: kirjat ovat jo tulossa, toisessa sivuja 307, toisesta en tiedä. Olin kuulevinani, että kysyit, mitä kirjoja odotan? No,ne ovat Satu Koskimiehen Hurmion tyttäret ja Rhonda Byrnen Salaisuus-kirja kiitollisuudesta.

  kato nyt tätäkin: Me miehen kanssa ostetaan nykyään itse omat lahjamme ja ostetaan sitten vain noille toisille perheenjäsenille, jotka lahjoja niin odottavat:)

  sansku: Mitäpä tuohon lisäämään!! Tyttö itsekin sanoi, että hieno kuva:)

  VastaaPoista
 8. Ähäkutti! Ehdin ensin!!! Mulla on jo Hurmion tyttäret.

  VastaaPoista
 9. Allu: No just, mutta ole kiltti äläkä kerro, mitä se pitää sisällään. Haluan nauttia joululomalla.

  VastaaPoista
 10. Vietin mukavan tovin tutkien sitä vinkkaamaasi postausta ja samalla muitakin vanhoja postauksiasi. Niin paljon kaikkea kivaa ja ihanaa!

  VastaaPoista