4.11.2009

Juttu, joka ei ole mistään kotoisin

Olin kyllä hiukan ajatellut Susadimin innoittamana askarrella iltani iloksi ja pistin miehen tuomaan kauppareissultaan tällaisia biojätepusseja .Siitä ei tullut vielä mitään. Olin myös aikonut kirjoittaa jotakin äidin puoleisista isovanhemmistani, kuvan otin, mutta tekstiä ei syntynyt.Huomenna on uusi päivä, mutta eivät nämä mitäänsanomattomat päivätkään turhia päiviä ole!

9 kommenttia:

 1. Sähän olet kaikesta päätellen tuumasta toimeen ihminen :) Miksei jonkun viikonpäivän nimi ole lököpäivä, ettei tarvitsisi tuntea pistoksia tekemättömyydestä...

  VastaaPoista
 2. No teithän sä jotain meille tärkeää, kun teit tuon postauksen! Minä en ole nähnyt koskaan valokuvia vanhempien isovanhemmista. Olen varmaan niin vanha, että silloin ei oltu vielä keksitty kameraa tai ne kuvat on jääneet Viipuriin tai todennäköisintä on, että ne oli niin köyhää porukkaa, ettei ollut varaa mennä valokuvaajalle.

  VastaaPoista
 3. Susadim: Vietän paljon lököpäiviä tämäm koneen seurassa :)

  Allu: Samaa ikäluokkaa tässä kai ollaan. Nuo kuvassa olevat esittävät siis minun isovanhempiani. Tosin minulla on kyllä kuvia jonkin verran vanhempienikin isovanhemmista, vaikka ihan tavallista porukkaa olivatkin.

  VastaaPoista
 4. Mutta saithan sinä jotain aikaseksi, kuten esimerkiksi tämän blogisivun. Mullakin on päiviä, jolloin tuntuu, ettei mikään luista, kuten esim. tänään. Kävin lääkärillä ja se totesi, että mulla on bronchitis. Nyt syön jotain kasvisperäisiä pillereitä ja inhalieren suolavettä. Josko se helpottaisi oloa.

  VastaaPoista
 5. Päivät, jolloin ei saa mitään aikaiseksi, ovat todella tärkeitä. On hyvä antaa itselle lupa nauttia niistä, jonain toisena päivänä jaksaa taas paremmin.

  VastaaPoista
 6. Sorry, jätin "puoleisista" lukematta, jetzt alles klar.

  VastaaPoista
 7. Sira: Toivottavasti nuo keinot nyt auttavat.

  kato nyt tätäkin: Näin on, kuten minäkin kirjoitin että eivät nämä mitäänsanomattomat päivätkään turhia päiviä ole.Tämä lässähtäminen tietokoneen ääreen vain vähän ärsyttää.

  Allu: Jot!

  VastaaPoista
 8. Olet tainut käydä Akademie för uns kölsche Sproch kun niin sujuvasti puhut kölschiä.

  VastaaPoista
 9. Allu: Kiitos kohteliaisuudesta. Tuo sana jäi perintönä Kölnin ajalta, samoin kuin tämä clarissa.

  VastaaPoista