16.11.2009

Details

Pikkutavarat, taulut, kirjat, valokuvat, niistäkin on  koti tehty.


Meillä on paljon kirjoja, mutta kaikki kirjat eivät ole luettavia. Nahkakantiset Treasure Island ja Peace and War saavat toimia säilytysrasioina. Se oikea Tolstoin Sota ja Rauha on hyvin luettuna kirjahyllyssä. On meillä myös kirjoja, jotka auttavat muita kirjoja. Pysymään pystyssä! Sitten löytyy  matkalaukkuja, jotka eivät enää koskaan pääse junaan, laivaan, linja-autoon tai muuallekaan. Lentokoneessa ne tuskin ovat olleetkaan. Ei niitä kuitenkaan hylätä tarvitse, sillä ne ovat hyviä säilytyspaikkoja, nekin.


Lahjoja, perittyä, tuliaisia, itse tehtyä. Yksityiskohtia, joilla jokaisella on tarina kerrottavanaan.


6 kommenttia:

 1. Katselin ylimmän kuvan keskellä olevaa... onko se lasissa oleva kuva, vai näenkö väärin? Hienoja matkalaukkuja, aivan upeita säilytyspaikkoja.

  VastaaPoista
 2. Onko marionetti matkannut laukussa kotiin jostain päin maailmaa vai oletko itse tehnyt?

  VastaaPoista
 3. kato nyt tätäkin: Siinä on valokuva miehen isoäidistä vanhaan tapaan kiinnitettynä tuollaisen lasin alle. Nuorin hänen lapsistaan on joskus pienenä rapsuttanut pois toisen silmän.

  Susadim: Marionetti on matkustanut aikoinaan Karlsruhesta Suomeen.

  VastaaPoista
 4. Niinpä niin, niitä kertyy joka paikkaan, meinaan noita pikkutavaroita. Kirjojen sekaan, eteen, hyllyille, pöydille...Ja jokaisella on oma tarinansa, eikä niitä voi heittää pois.

  VastaaPoista
 5. Rapsuttanut silmän pois! Minä taisin lapsena puhkoa valokuvissa olevien ihmisten silmät. Tosin kaikkia kuvia en saanut puhkottavaksi...

  VastaaPoista
 6. Sira: Sinulla taitaa olla sama vika kuin minulla.

  kato nyt tätäkin: Ja sinulla on ollut sitten sama vika kuin miehen tädillä pikkutyttönä. Voi voi.

  VastaaPoista