22.10.2009

Yksityiskohtia • Aamulla mietin, pitäisikö aloittaa päivänsä  puurolla .
 • Kun tulin kotiin, havaitsin, että hedelmälautasella oli vain yksinäinen päärynä. Kukaan ei ehtisi ostoksille, mutta onneksi löytyi täysi pussillinen aurinkokuivattuja viikunoita. Myös hedelmätoffeita löytyi koko purkillinen, niitähän voisi popsia hedelmien sijaan.
 • Silmälaseja näyttää löytyvän jokaisen pöydän päältä ja meillä on monta pöytää. Minun ne eivät voi olla, koska minulla on vain yhdet ja ne ovat aina nenällä. Siis kenen?
 • Posti toi UNELMAKERHON lehden Unelma SINÄ OSAAT. Joulu näyttää lähestyvän.
 • Posti toi myös toisen kirjakerhon Tyyli & koti-lehden, johon en vielä ole ehtinyt paneutua.
 • Kello kuudeksi oli riennettävä koululle taidegrafiikan kurssille. Painoin muutaman ikkunanäkymän Topeliuksen lapsuudenkodista Kuddnäsistä. Kuvan olin piirtänyt  kuparilaatalle jo aikaisemmin. 
 • Grafiikan parista oli lähdettävä pois aivan liian aikaisin, jotta ehtisi osallistua vanhempainiltaan koululla.
 • That´s it!

7 kommenttia:

 1. taidegrafiikan kurssi kuulostaa mukavalta.

  VastaaPoista
 2. Kiva taas nähdä päivän ohjelma. Meillä on onneksi molemmilla rillit nenälle eikä tarvitse etsiä niitä.

  VastaaPoista
 3. Joulu näyttää todellakin lähestyvän, päivän lehden välissä on ollut joitain mainoksia, jotka olen kyllä heittänyt pikapikaa paperikeräykseen.
  Meiltä on loppunut suklaa, eikä kukaan ehdi kauppaan. Lapsilla olisi kyllä omat levyt (kummankin nimi päällä), mutta enää en kehtaa käydä sieltä pihistämästä, kun ovat niin kamalan tarkkoja...

  VastaaPoista
 4. Joulu...sehän on jo kauppojen hyllyillä. Sieltä voi siis saada suklaat ja muut mukeiset mukaan.
  Minulla kyllä on rillejä siellä sun täällä,mutta aina saan haeskella niitä oikeita.

  VastaaPoista
 5. sansku: tosi mukavaa oli!

  Allu: Jatkoa on mietintämyssyn alla.

  Kato nyt tätäkin: Oi nyt muistinkin, että tuolla kaapissa on rommisuklaalaatikko, jonka ostin, kun slalom-nuoret kävivät kaupittelemassa. Tuon hedelmätoffeerasian ostin, kun koulun 6-luokkalaiset keräävät rahaa laskettelumatkalleen Lappiin.

  Sira: Joopa joo, joulu on alkanut jo kaupoissa.

  VastaaPoista
 6. Tuosta koulurakennuksesta tulee mieleen kaikenlaisia muistoja, esim. kemian- tai fysiikanläksyjen tekeminen historiantunnilla... ;) Oi rommisuklaata, onneksi tullaan sinne huomenna! Sarah'n suklaakalenteri odottaa tuolla kaapin hyllyllä, neiti itse on kyllä unohtanut sen jo.

  T. H & S

  VastaaPoista
 7. H&S: Mitä!! Fysiikanläksyjä historiantunnilla! Kotonahan läksyt olisi pitänyt tehdä. Nyt et saa rommisuklaata ollenkaan.Piilotan ne:(

  VastaaPoista