19.10.2009

A Week in the Life 6

Eilen oli taivas kirkkaan sininen, ainakin osan päivää, mutta tänään levisi mereltä aikamoinen sumu, joten synkkyyttä riitti sopivasti viikon alkua piristämään.  Töistä tultuani en tehnyt sitten mitään järkevää, kun ei huvittanut. Pikaruokana oli tilkassa öljyä paistetut halloumiviipaleet perunalohkojen ja vihannesten kanssa. Helppoa ja herkullista.
Yläkertaan vievät portaat olisi voinut tyhjentää, niille kun kerääntyy kirjoja, lehtiä, papereita, kampaa ja kukkaroa eli kaikenlaista, mitä nyt on sattunut kädessä olemaan.
Vaikka aikaa olisi ollut riittämiin tänäänkin, katsoin tuota televisiota vain hetken. Valinnan varaa  kanavien suhteen olisi riittämiin ja aina pitäisi lukea lehdestä ohjelmatiedot, että tietäisi, jääkö joku todella mielenkiintoinen ohjelma katsomatta. Onneksi on olemassa Yle Areena ja myös Ylen Elävä arkisto jos nostalgia iskisi. (Luin tekstin jälkeen päin, se vilisee konditionaaleja, mutta vilisköön)

4 kommenttia:

 1. Portaat nyt vain on hyvä paikka. Vie mennessäs, tuo tullessas, jätä menemistä tai tulemista odottamaan. Pikaruoka näyttääkin todella herkulliselta!

  VastaaPoista
 2. Toi porrassysteemi on täälläkin ahkerassa käytössä ja meillä kun on vielä kellari mukaanluettuna neljä kerrosta eli puolet huushollin tavaroista on takuulla jossain portailla. Kellarin portaille olen ostanut jopa hienon korin, johon ne kamat ensin pannaan pois näkyvistä, kun ei millään jaksa ravata muutama askelta alas. Tuli nälkä, kun luin ruoasta, taidan lähteä syömään yhden jugurtin.

  VastaaPoista
 3. Pyöräily on hyvä kuntoiluväline. Itsekin käytän pyörää mahdollisimman paljon, jos sää suosii ja matkat eivät niin hirveän pitkät ole. Berliinissä on hyvät pyörätiet. Ja portaita joudun joka päivä kulkemaan, 9 askelta alsa, 35 askelta ylös tai päin vastain, aina silloin kun haluan mennä ulos ja taas palata, hakea postin alhaalta (siinä vaiheessa puuttuvat tietenkin 9 askelta). Hyvää kuntoilua sekin.

  VastaaPoista
 4. kato nyt tätäkin: Tuo sanonta kulkee meillä perintönä äidinäidiltä.

  Allu: Kiitos korivinkistä!

  Sira: Muistan aina olla kiitollinen portaista. Saahan siinä ilmaista liikuntaa.

  VastaaPoista