18.10.2009

A Week in the Life 4

Näin siis tänään. Tylsääkö? Hmm, kuinka sen ottaa. Ihan hyvä päivä ainakin minun mielestäni.
Enemmän toimintaa sitten joskus toiste.

5 kommenttia:

 1. Hej! Oj, det är jätte länge sedan jag kommit mej för att kommentera här. Finns så mycket annat i livet nu just....vi väntar nämligen syskon till våren. Jag har varit väldigt trött och mår dåligt från och till. Lite jobbigare denna gång då man redan har ett barn att ta hand om och orka med. Men vi ärotroligt lyckliga!!
  Ha det bra, kram

  VastaaPoista
 2. Tuota lumikuvaa piti vähän aikaa katsella, ennen kuin tajusin. Ompelutarvikkeet on ainakin siistissä järjestyksessä, omat lankani ja neulani ovat vähän niin ja näin, ja niin ne olivat aktiiviaikanakin.

  VastaaPoista
 3. Karina: Jag har nog haft mina aningar:)
  Ha en bra vecka som börjar!

  kato nyt tätäkin: Sain tuon ompelulaatikon joskus kesällä kai.Sen verran vähän olen sitä ehtinyt käyttää, että järjestys on pysynyt.

  VastaaPoista
 4. Tännehän on tullut monta uutta ja kivaa postausta ja uusi sateenvarjokuvakin profiiliin, mutta taas turhan pieni. Yritin tiirata sitä kännykästä Berliinissä, mutta en tunnistanut. Vai on lunta jo satanut, mutta niinhän se on, että sitä tulee tietenkin ennen 4.12. ja sitten alkaa vesisade, joka jatkuu 7.12. asti.

  VastaaPoista
 5. Allu: Joo, sen verran jääräpäinen olen, että kun kerran päätin tehdä tämän viikkodokumentin, niin sen nyt sitten teen. Kuten huomaat, sehän on myös haaste, joten!!
  4.12-7.12. on Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa kaunis, kuulas talvisää.

  Profiilikuvastani näkee aivan selvästi, että seison siinä Mr. Clarissan kanssa Münchenissä eräänä sateisena päivänä.

  VastaaPoista