10.10.2009

Ole hyvä itsellesi


ja niinpä päätin kuunnella tuota neuvoa ja ottaa tämän lauantaipäivän rennosti, sitten kun nuo välttämättömät asiat oli saanut hoidettua. Ostokset, ruuanlaitot, piste!
Omistauduin siis itselleni ja halusin nähdä vain kauniita asioita ja iloisia värejä ympärilläni. Selailin viikolla saamaani käsityökirjaa , värikästä sisustuslehteä ja ihailin taas tuota omaa ikkunasta avautuvaa maisemataulua. Tuntui hyvältä etsiä värejä päiväänsä arjen harmauden jälkeen.


Tuntui hyvältä antaa itsellensä aikaa ihmettelyyn ja ajatteluun.


Kaikella on kuitenkin aikansa. Tuollaisen kirjavan piristysruiskeen jälkeen on taas hyvä palata rauhallisempien asioiden pariin.
8 kommenttia:

 1. Itselle omistautuminen on tärkeää. Hienot, värikkäät kuvat!

  VastaaPoista
 2. kato nyt tätäkin: Niin, tänään oli tarve nähdä iloisia värejä.

  VastaaPoista
 3. Olen aina ihaillut noita Kaffe Fassetin värejä. Sjöden ei lähetä enää kataloogia, kun en ole pitkään aikaan tilannut. Hampurissa on niiden liike, siellä käyn katsomassa, jos olen Hampurissa. Kiva, että oli leppoisa päivä sinulla.

  VastaaPoista
 4. Oho, säätyttö ilmoittaa, että teillä on pakkasta. Meillä vielä +13C ja päivällä oli sateesta huolimatta vieläkin lämpimämpää.

  VastaaPoista
 5. Allu: Näyttää siltä, että kylmempää on tulossa. Säätyttö Clarissa neuvoo sinua katsomaan myös täältä:
  http://www.fmi.fi/saa/paikalli.html?kunta=Vaasa

  VastaaPoista
 6. Ai olisipa minullakin ollut tuollainen lauantai, mutta ei... Otin itseäni niskasta kiinni ja siivosin koko huushollin. Siinä se lauantaipäivä sitten tuhraantui ja tänään sunnuntaina sataa...On kai minun otettava tänään tuo lepopäivä itselleni.

  VastaaPoista
 7. Sira: Ottamalla otin itselleni aikaa eilen, mutta!! Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää, eli tänään on kädet täynnä tylsiä töitä ja on sunnuntai.

  VastaaPoista
 8. Hallo, liebe Clarissa, wie recht du hast. Diese Einstellung passt gut zu dem jetzt laufenden Projekt "Schöne Momente"

  Schöne Herbsttage und liebe Grüsse

  VastaaPoista