30.6.2009

Ja taas uusi ruudukko. Olkaa hyvä.

Löysin tämän jutun surffaillessani aikani kuluksi siellä täällä umpimähkään, hyppien blogista blogiin, kun piti saada ajatukset pois mieltä vaivaavista asioista. Olinhan toki puutarhatöissäkin paarmojen kanssa jonkin aikaa tuolla helteessä, mutta....
No tämä valokuvahaaste löytyi vanhasta Die Rabenfrau-blogista ja siihen tarvitaan kaksi osanottajaa, eli 1. sinä 2. digikamerasi. Säännöt ovat: Tunnin kuluessa otat 10 - 20 kuvaa. Yksi laukaisu, yksi osuma. Ei poistoja. Ehkä opit näkemään uusin silmin, mitä ympärilläsi on.

Mitä minä sitten näin? Vasen rivi ylhäältä alas: 1.Omaa mielimusiikkia. 2.Nalle, joka tulee mukaan, kun jutellaan pikkutytön tai pikkupojan kanssa Skypessä ja kamera on päällä. 3. Näppäimistö.
Keskirivi vas.: Kirjoitus- piirustusvälineitä. Keskirivi oik.: 1. Historiallinen rasia nuoruuden ajalta.2. Louis Sparren kuvajäljennös seinällä. 3. Itse tehty kello.
Oikealla: 1. Kesäkuun kalenteri ja 2. eli mikä mikä??

8 kommenttia:

 1. Hieno kello, miten se on tehty?
  Viimeinen taitaa näyttää jotain kuntoilulaitetta. Vai mitä?

  Teen saman vielä tällä viikolla!

  VastaaPoista
 2. Minuakin kiinnostaa miten kello on tehty, yritin tiirailla ja arvuutella materiaalia, mutten päässyt selvyyteen.

  Stepperi?

  Mun olisi syytä ottaa kuvia ainakin sen tunnin ajan, sillä tänään kaatui kone (uusi, prkl..!) ja kuvat sen myötä. Koskahan opin ottamaan varmuuskopiot kuvista ja kaikesta muusta, tämä on jo kolmas kerta, kun näin käy!!

  VastaaPoista
 3. Kato nyt tätäkin ja Susadim: Vai tykkäsitte kellosta. Tein sen kerran kun oli vielä pieni pala savea käyttämättä. Kaulin levyn,päälle muovinen pitsiliina, kaulin jälleen, pitsiliina pois ja simsalabim!!

  Niinhän se on,cross trainer, joka tuossa odottaa ahkerampaa polkijaa.

  S. Mistä syystä koneesi kaatuilee? Kauhistus, otan niin harvoin varmuuskopioita, että paljon menisi tietoa hukkaan.

  VastaaPoista
 4. Voi en mä tiedä syytä, kun en koneista mitään ymmärrä. Tämä vanha jolla nyt kirjoitan on tiltannut kaksi kertaa ja toimii milloin toimii, ja nyt uusi, vain puoltoista kk vanha miniläppäri lakkasi toimimasta. Valokuvia ja eräs erittäin tärkeä tiedosto meni, kun en millään osannut varautua, että uusi kone voi tehdä tepposet. Tai katsotaan mitä on jäljellä kun huollosta saapuu, epäili kyllä, että viuhahtavat taivaan tuuliin korjauksen myötä.

  Jokohan mun kovaan kallooni vihdoin alkais upota, että ne kopiot kopiot...

  VastaaPoista
 5. Tuohan on kiva meemi, pitää varmaan ensin pyyhkiä täällä vähän pölyjä ja sitten ottaa kuvia.

  VastaaPoista
 6. Minulla on käytössä hyvä pölyrätti: Photoshop-ohjelma > Image > Adjustments > Posterize. Tuloksen näet siinä näppäimistökuvassa ja cross trainerissa. Ei pölyn pölyä! (Valitettavasti tehoaa vain valokuviin)

  VastaaPoista
 7. Hallo, Clarissa, ich bemerke ein neues Foto in deinem Profil!

  Schönen Abend

  VastaaPoista
 8. Wienermädel: A little bit happier face:)
  Schönen guten Abend

  VastaaPoista