2.1.2009

Mihin mentäisiin seuraavaksi / Vart sku vi nu fara nästa gång

Uusi vuosi, uudet matkat, kuten joka kevättalvi, tai saa nähdä, onko tänä vuonna elettävä vain vanhoja matkoja muistellen. Koirapoikaa ei voi jättää enään toisille hoidettavaksi, vanhuus kun vaivaa, välillä enemmän, välillä vähemmän. Suunnitellahan toki aina voi, jo se on osa matkan hauskuutta.
Toissavuonna teimme matkan Alpeille. Lunta oli vain vähän, mutta kaunista oli.
Ett nytt år med nya resor, som varje vårvinter. Eller vi får se om vi bara kan tänka på resor som vi har gjort tidigare. Hundpojken börjar vara så pass gammal, att man inte kan lämna honom hur som helst. Ibland mår han bättre, ibland sämre. Planera kan man alltid, det är ju också roligt.
För två år sedan reste vi till Alperna. Så mycket snö var det inte , men vackert var det ändå.

(Äntligen lite scrapbooking. Jag tror att Karina är nöjd nu:))

9 kommenttia:

 1. wunderschöne Reise-Erinnerungen zeigst du wieder!

  Ein schöner Eintritt in das neue Jahr.

  Liebe Grüße

  VastaaPoista
 2. Jippii!! Äntligen lite scrapbooking! Jag skrattade gott när jag läste ditt inlägg. Jo, jag blev riktigt glad. Jätte fina LO´s allesammans. Roligt att se scrapping om resor. Önskar att jag hade tid att scrappa annat än Anton också, men det hinner jag nog inte. Jag får njuta av dina alster istället! =)

  VastaaPoista
 3. Gömde ju min fråga...har du ritat själv eller är det stämplar/rub-ons?? Jätte fint iaf.

  VastaaPoista
 4. Wienermädel: Jedes Jahr machen wir Winterurlaub in einem europäischen Land. Dieses Jahr aber fragen wir: wohin mit dem geliebten alten Hund während des Urlaubes. Gut dass wir diese schönen Erinnerungen haben!

  Karina: Det var roligt att scrappa lite igen, men jag blev så besviken på bilderna här. De är mycket finare i verkligheten. Min Canon Ixus räcker inte till, när man ska ta foton i vintermörkret.
  Jag har nog ritat själv, envis som jag är så vill jag ha egen stämpel på allting:)

  VastaaPoista
 5. Hieno kuvakollaasi. Kyllä hienoja talvikuviakin on tullut. Mieluisimmat minulle nimittäin ovat nuo toiseksi viimeisellä sivulla olevat siniset vuoret ja "satulinna".

  Taitavasti olet maalannut tuon kuvasi/merkkisi, rohkeasti ja elävästi.

  VastaaPoista
 6. On niin mukavaa katsoa kun on nähty vaivaa laittaa valokuvat sräpäten kansioon. Voi kun joku taikoisi minun kuvat myös noin kauniisiin kansoihin.
  Hyvää sunnuntaita sinulle toivoo Krisse

  VastaaPoista
 7. Uuna ja Krisse: Kiitos kommenteista. Näitä skräppijuttuja on todella kiva sommitella. On kyllä sanottava, että oikeat sivut täällä kansiossani ovat aivan toista luokkaa kuin nämä huonossa valaistuksessa otetut valokuvat niistä.
  Hyvää sunnuntaipäivän jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Tuo hauva tänne, annan täysihoidon.
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 9. Oletpa ystävällinen,tosi hieno idea, mutta se raukka ei varmankaan kestäisi tuota matkaa:) Katsotaan nyt missä kunnossa se on tässä myöhemmin, jospa sen voisi viedä kuitenkin pojalle hoitoon niin päästäisiin jonnekin. Hyvää vuodenjatkoa!

  VastaaPoista